Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene zanima po vasarima move makite,bos,delwat,metabo i ostale marke po50-60€
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Auuuu, ovo je bas bofla. Nisu se cak ni potrudili da je kopiraju kako treba. Ja sam isto kupio jednu kopiju makite, da ne moram svaki cas da menjam plocu, mop i cetku. Za plocu za secenje me jos sluzi, jedino sam kabel morao menjati. Cetku nisam ni stavljao na nju, jer cetka najvise opterecuje masinu.Pre nego što sam počeo da kupujem polovan alat ,kupio sam jednu malu makitinu brusilicu (kopija) ,da ne idem u drugu kuću kada treba nešto da obrusim ,presečem...Ispostavilo se da je jako loša .Ugreje se posle dva minuta rada.Posle izvesnog vremena kajla na konusnom zupčaniku je počela da "šeta " a sa njom i zupčanik.Vizelno lepo izgleda ,nije ni lagana ali .......
Ето буразер купио обичан прекидач али неће. Овај црни служи за контра смер окретања. Мени се чини да је фабрички пистављен онај са печурком. Наручио сам са печурком преко нета...
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока