Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
fali ti zagrada na kraju linka, pa zato nece da se pojavi slika
Mogu da ti kazem svoje iskustvo sa nekim Migatronik plazma sekacem sto sam uzimao na uslugu:Jel neko na forumu ima plazma sekac?
Zanima me kako se izracinava debljina koju moze da sece, u oglasima lupaju svasta, i koliko jak kompresor je potreban za izduvavanje?
Ja jos uvek koristim za secenje butan i kiseonik, ali je problem sve to potovariti u auto kad se ide na teren,a i dopuna gas-a na terenu je gadan najeb!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Kolega jel imas plazmu, Ako imas koliko jaku, i koliko jak kompresor treba?To je kod plazmi i normalna pojava ,ugao reza biva do 75°
Slabo sam upucen u plazma rucno secenje. Jer ovo sto sam uzimao usluzno da odsecem uopste mi se ne dopada za vece debeline materiala. Na nekim mestima izgledao rez kao da ga mis grizao a ne perfektan sek kao sa CNC sekacem.To je kod plazmi i normalna pojava ,ugao reza biva do 75°
Ko radi na teritoriji Banata usluzno secenje metala?naime imam jedne felne na kojima bih isekao fabricko srce i prilagodio ga glavcini na traktoru...znaci u sustini krug 25 cm sirine i rupe za brezone...
Ko radi na teritoriji Banata usluzno secenje metala?naime imam jedne felne na kojima bih isekao fabricko srce i prilagodio ga glavcini na traktoru...znaci u sustini krug 25 cm sirine i rupe za brezone...
Radije bih da odradim komplet...zar oni ne mogu i da izbuse rupe,ipak je to 20mm rupa,a 16 rupa ukupno u materijalu od 10 mm?Bimax pancevo,otseku ti ploce,i onda izbusis rupe..
Ne mogu reci da bi bilo najbolje, ali bi bilo najpreciznije da ti neko izsece ploce a rupe izbusi, a ne da ih ''vadi''sa nekim aparatom za secenje.Ko radi na teritoriji Banata usluzno secenje metala?naime imam jedne felne na kojima bih isekao fabricko srce i prilagodio ga glavcini na traktoru...znaci u sustini krug 25 cm sirine i rupe za brezone...