putin
Član
Има ли ко двосмерни клип да прода,неки мањи,треба ми за померање луле силокомбајна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko ces naci bez 150-200e
Ja sam po savetu nekadasnjeg clana SAVORIS uzeo kinezaru stavio trofazni motor 0,60kw i stavio veci futer 3-16mm i ide super, majvecu burgiju imam 24,5 mm dobro stegnem i ide polako
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ja bih dao 200-250 eur. Ne zurim, ako ispadne nesto kupio bih jednu. Vise bih isao na polovnu.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Mozda gresim, koliko se secam da je napustio forum
Druze ja sam u firmi imao busilicuMk3 ili 4 ne vredi praviti na remenice,zbog brzine,mora obavezno menjac,jes te burgije koje su mk 3,(preko 22mm)zahtevaju male obrtaje,preko kajseva,to je nemoguce,jer proklize.
Ovaj sistem je i kod mene radio posao.....Druze ja sam u firmi imao busilicu
MK3 neki stari YU produkt pogon na remenice ali je motor 970obr da odnos redukcije nebi bio previse velik, remen 17mm i busio sam redovno 31mm stoji da remen otpustis namerno da proklizuje da nebi otelo komad, remen trpi ali dugo traje
Druze ja sam u firmi imao busilicu
MK3 neki stari YU produkt pogon na remenice ali je motor 970obr da odnos redukcije nebi bio previse velik, remen 17mm i busio sam redovno 31mm stoji da remen otpustis namerno da proklizuje da nebi otelo komad, remen trpi ali dugo traje
Sta mislite za koliko moze da se proda ova dalmastrojka mk2 je prihvat.
I vredi li ova stega sa prvomajske alg 200, 200evra?
- - - - - - - - - -
http://i64.tinypic.com/2q9kwts.jpg[/IMG
[IMG]http://i68.tinypic.com/2vwzs7c.jpg[/IMG[/QUOTE]
Da se proda moze za 300,400eu,mada ima ljudi po oglasima traze i preko 1000,to je ok busilica,ako je ispravna,ne zuji,ali vise je za industriju,nego za kucnu upotrebu,mnogo prakticnija je neka sarlah mk2.ima visji radni hod i ima okretni sto,dok ova mala dalmastrojeva nema,a nema ni manji broj obrtaja od 250?stega se ne vidi nikakva.