Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesantno,i meni treba ista stvar za istu masinu...U servisu su mi rekli 4000 da urade rotor,zamene cetkice i mast ako sam dobro razumeo.Kiraj da si se javio malo ranije oko tester imao sam ispravan rotor od istog modela testere da ti posaljem,ovako je zavrsio na otpadu
Jeste uspeli da pronadjete odgovarajuci rotor na ovom sajtu?Gledao sam na ovom sajtu.Nije mi hitno pa ću još izvesno vreme "cunjati" po vašarima.
Opet nemaš ništa od Feina ?
Nije u vezi alata ali mozda moze neko da mi da savet... kako se ovi poklopci namestaju? Jedino sto mi pada na pamet da spojke odvijem
Sami ih gurnes na spojku dok ne uradi klik. Bez skidanja spojke, bar je kod mene tako bilo.
Nije u vezi alata ali mozda moze neko da mi da savet... kako se ovi poklopci namestaju? Jedino sto mi pada na pamet da spojke odvijem
Sami ih gurnes na spojku dok ne uradi klik. Bez skidanja spojke, bar je kod mene tako bilo.
Hvala Gorane, cu da probam cim mogu.
Znaci samo dok klikne i to je sve.
De si kupio te poklopce ja to trazim odavno ali nisam nigde video?
- - - - - - - - - -
Jeste uspeli da pronadjete odgovarajuci rotor na ovom sajtu?