talianu
Član
Ma ja sam se cudio da li je istina da i to dovlace od preko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ga nikad nemoj skladistiti nategnutog i sve ce biti OK. Nisi se nista prevario. Moj kljuc iz LIDL-a radi fantasticno mada ga i ne koristim vise toliko cesto al kad zatreba, tu je.
Zna li neko gde ima da se uzme ovaj doddatak za ključ,negde sam ga izgubio.
http://www.landsmann.cz/triumf-100-...bu-s-posuvnym-vnitrnim-ctyrhranem_d90922.html
Da li ova mašina nosi ploču od 150 mm ?Evo i jedan FEIN koji vise nije naradzast
Jako mocna masina
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Jeste KIRAJ ta srednja ploca ide na taj BRUCE-LEE, teska ko tuc trese ko smrt ali je neunistivaDa li ova mašina nosi ploču od 150 mm ?
Mislim da ima jedna ovakva u ponudi na kupujem -prodajem.
Ma ja sam se cudio da li je istina da i to dovlace od preko.
Ovo je slikano u Šapcu
Kako nategnutog, pa taj kljuc se nateze kad je u upotrebi a kada stoji onda je mehanizam slobodan.
Ja sam moju ubodnu sredio .Rotor stigao sa viklovanja,kupio nove četkice,sada radi kako treba.Interesantno,i meni treba ista stvar za istu masinu...U servisu su mi rekli 4000 da urade rotor,zamene cetkice i mast ako sam dobro razumeo.
- - - - - - - - - -
Jeste uspeli da pronadjete odgovarajuci rotor na ovom sajtu?
Zašto ne smeš da je otvaraš.Nije to svemirska tehnologija.