Alati i radionice

Gedore je kupio rahsol 1972.Imam jedan koji je čistokrvni rahsol ,kada je taj proizveden ?

Ko stvarno proizvodi te Kzubr alate ?,vidim odjednom preplavili maltene te sajtove tipa kupujem-prodajem itd,cene im bas niske.Meni pregorela velika brusilica,pa bih gledao da kupim 2 jeftine(jedna da ima reznu a druga brusnu plocu,da ne menjam :D),ili jednu tipa Bosch itd,ali meni bi te u kvalitetu trajale vecno ,koristim svega par puta godisnje veliku bruslicu... :p.
Ma kupi neki polovan bosch ili metabo od nekih 2000 do 2200 vati budi miran. Ima da te služi al baš da te služi. Bar toga ima polovnog da se nađe.
I ako ti crkne, isplati se popravljati.
Moj savet (ne mora da znači da je ispravan).

Ko stvarno proizvodi te Kzubr alate ?,vidim odjednom preplavili maltene te sajtove tipa kupujem-prodajem itd,cene im bas niske.Meni pregorela velika brusilica,pa bih gledao da kupim 2 jeftine(jedna da ima reznu a druga brusnu plocu,da ne menjam :D),ili jednu tipa Bosch itd,ali meni bi te u kvalitetu trajale vecno ,koristim svega par puta godisnje veliku bruslicu... :p.
Čist kinez sa imenom koje ima prolaz na ovim prostorima.

Moguce lako da se licencno rade ili je zapadna fabrika u Rusiji. Pre 3 meseca sam uzeo Bosh malu brusilicu plavu profi koja je proizvedena u Rusiji i ima 3 god garancije. Za sada prezadovoljan sam radom. Te invertere vidim sve vise po firmama koriste za bravariju i zadovoljni su tako da nekog kvaliteta sigurno ima a i cenom su pristupacni

Evo izvestaj sa vatrenog krstenja:

1670o1.jpg

2dj6u5u.jpg

5tv390.jpg

A od juce je stiglo i pojacanje istog brenda:

2cr0h10.jpg

Bas je tako bilo... Cak i raka je bila iskopana danas, i popa bio oko 3 popodne.....

Sa 2.5 i 3.2 sam radio njih lije odlicno. 100% intermitenca je na 193A, ja sam vario sa nekih 220A 3.2 i nije se ni jednom pregrejao, a elektroda se usijavala...

Medju starudijom ,nadjem i ovakav nasadni ključ.

Jedan kraj 17 ,drugi 19 a u sredi četvorka od pola cola.

Gde se ovo koristi ?

Moja je pretpostavka da se smanji brojno stanje kljuceva u alatu. Isto tako sam ja nailazio na 17/19 i vilaste i okaste kljuceve jer se u metrickim sistemima srafova izuzetno retko koriste 16 i 18 koji su parnjaci uz 17 i 19.

Nazad
Vrh