Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kupi neki polovan bosch ili metabo od nekih 2000 do 2200 vati budi miran. Ima da te služi al baš da te služi. Bar toga ima polovnog da se nađe.Ko stvarno proizvodi te Kzubr alate ?,vidim odjednom preplavili maltene te sajtove tipa kupujem-prodajem itd,cene im bas niske.Meni pregorela velika brusilica,pa bih gledao da kupim 2 jeftine(jedna da ima reznu a druga brusnu plocu,da ne menjam ),ili jednu tipa Bosch itd,ali meni bi te u kvalitetu trajale vecno ,koristim svega par puta godisnje veliku bruslicu... .
Čist kinez sa imenom koje ima prolaz na ovim prostorima.Ko stvarno proizvodi te Kzubr alate ?,vidim odjednom preplavili maltene te sajtove tipa kupujem-prodajem itd,cene im bas niske.Meni pregorela velika brusilica,pa bih gledao da kupim 2 jeftine(jedna da ima reznu a druga brusnu plocu,da ne menjam ),ili jednu tipa Bosch itd,ali meni bi te u kvalitetu trajale vecno ,koristim svega par puta godisnje veliku bruslicu... .
E pa onda je sigurno ruski, jer je poznato da kinezi ne znaju da pišu na ruskom.Svi natpisi su na ruskom...
Sigurno im ne smeta buka.Ala je pogled na trećoj slici.
Mityoo-prvi utisci za brusilicu?kako deluje potenciometar-koliko je min/obrt?