Alati i radionice

Ako si nasao predratne zalihe tj iz Juge onda su odlicnog kvaliteta die beste,tokom rata je ta fabrika iz Vogosce opljackana i masine su odvezene u temerin u tamosnju fabriku lezajeva,koja radi i danas..a UTL je sad privatna firma,neki iz federacije je drzi,pa je i kvalitet takav.

Pise Yugoslavia,ne verujem da je skorasnja proizvodnja.

Fein, tako staro, a tako kvalitetno. Mislim da po kvalitetu ide prvo Fein (bar onaj stari), a posle sve ostalo. Kazu ljudi neprevazidjeno:osmeh:. Za nove generacije ne znam kakve su.

Jel ima neko savet za neku jacu busilicu ili slabiji cekic,da bude kombinacija za 10-15000rsd?Hobi alat da nekupujem i malu busilicu od 700-800w i hilti od 200e,znaci neka kombinacija.

Da li je neko pokusao da napravi nesto slicno?
[video]https://youtu.be/qHIta9EwQoQ[/video]

Jel ima Iskra neki servis kod nas? Odnosno Zrenjanin-Novi Sad. Guglovo sam i nešto nisam ništa našao. Crkao mi je CO2 aparat.

Danas kupljena po hitnom postupku :osmeh:. Nisam imao veliki izbor je kod mene nema mnogo prodavnica koje prodaju alat. Cena 6500 dinara.

amtw1d.jpg

Da pitam i ovde, ima li neka preporuka za pranje motora, radnih mašina i sl.... Šta vi koristite, koje sredstvo za te masne naslage???

Da pitam i ovde, ima li neka preporuka za pranje motora, radnih mašina i sl.... Šta vi koristite, koje sredstvo za te masne naslage???
K2 Akra. Ako ne spere iz prve, samo jos jednom naprskas i gotovo. Ne ostecuje farbu, a kao od sale skida pozutelu i speklu naftu sa elemenata. Posle nje samo se sija, a i nije masna kao famin.
Trebao si samo postaviti pitanje u temi sa cim perete mehanizaciju.

Nazad
Vrh