Alati i radionice

Nece smetati da izbaciš tu cevčicu i ubaciš čep. To je možda služilo ako je reduktor bio u sistemu centralnog podmazivanja ili je to nekim slučajem bio merač količine ulja. Ako gornji čep ima odušak onda slobodno zatvori donji. Biće ti samo problem da oceniš koliko ulja je potrebno.

Skupljam materijal za sečku jos da nabavim materijal za nozeve pa da se sklapa.
XvyDgxG.jpg
[/URL][/IMG]

Danas mi stigao dvobrzinski motor-reduktor, ima ovu cev i ventil sa strane za ispustanje ulja valjda, mogu ja to da skinem i tuirm cep? smetace mi mozda za montiranje.
Inace iznenadio me kada je stigao, mislio da ce to biti nesto manje, kad ono minimum ima 15kg, a verovatno i vise.

kbzoky.jpg

takav bi men odgovarao da vuce djubre iz stale ako bi mogo???

Po rumi po oglasima,po otpadu:haha:,glava je sa tri,mnogo kratko seče sa 4,za nozeve da ze nezezam sa gibnjevima uzeću materijal neki tvrđi 4750 ako nađem pa da se izostri mozda i okali.

Pitanje za varioce spojio bih zavario opruz
ni celik i manganski celik da li je bolje zavariti prohromskom ili bazicnom elektrodom?

Nedavno sam dosao u posed ovakve busilice pa me zanima da li moze da se menja futer na njoj?
01d644c3bdf37da512b9a41336962d99.jpg

783e3aab6f8718d911645f42ece72afb.jpg

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Kremator da li nema slučajno sa druge strane još ovakviš šafova za ispuštanje ulja? Možda se reduktor podmazivao pumpom pod pritiskom kao sus motor? Proveri za svaki slučaj.
Milan kakav ti reduktor treba, msm brzina, snaga, ugaoni, itd?

pa da je spor da moze da vuce djubre spolja i da vrati ponovo ranik.a duzina stale je a2 metra i jedno jos 10 metra da to izvuce napolje???.bitno on da je spor i da ima snagu.ovo sto on uzo vidi se nije lose.a sta imas ti???

Nemam kod mene ništa, nego ima u Požezi na otpadu tih motora sa reduktorom pa kada budem išao ja ću potražiti. Koliko treba da bude broj obrtaja na izlaznoj osovini?

Ja se ne razumem u to ali mi se cini da nije MK,na futeru ima oznaka B12

ajd da pitam imali neko sa ovog foruma da zna gde ima da se kupi dvostubna automehaničarska dizalica tj.na matice,nemojte da mi preporučujete oglasi,mozda nekog znate ko je voljan da proda.

To je oznaka konusnog dela sto ulazi u futer.Znaci moze skinuti,alat za skidanje slina kao viljuska za izbijanje spone.Samo ako je B12 malo mi je slab.Ja imam B16 kraj za futer i MK2 za vreteno busilice.

A taj alat za skidanje moze negde da se kupi?

Nazad
Vrh