Kod mene je taj nastavak Ruskog ključa lak kao pero.Izgleda da je šupalj unutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikako da nabavim adapter s 1" na 3/4" pa da mogu koristiti sve gedore iz kompleta s ruskim kljucem posto ovi kineski nastavci i racna i nisu neka kvaliteta.
Trebam uskoro da kupim mazalicu imam rucnu ali mi je potrebna i garazna
Vidjam ovakve po vasarima
[/IMG]![]()
mislim da su oko 15000 dinara jel vredi tako nesto uzeti
Ili ovu fadip
[/IMG]![]()
Prodavci hvale tu pneumatsku mazalicu ali mi nesto neuliva poverenje,jel ima neko od clanova takvu mazalicu.
Ja imam one male Pressolove i veoma su dobre, ali mi vec dojadilo da se mucim kad sam podmazujem, pa moram kupiti neku garaznu. Ovakvu slicnu Tecalemitu ima stric. To je prava stvar i morao bi nesto tako nabaviti.Tecalemit je najbolja marka za mazalice i bolji servisi su imali tu marku.
Priključi na kompresor tj. na bocu od traktoraJest ali sad da kupujem i kompresor,znaci sto se tice ovih bez kompresora i ova druga nije losa,planiram i ja kupovinu nesto od ovog.
Sta mislite za ovu,da li neko ima iskustva sa ovom i kako li ona funkcionise:
http://www.ebay.de/itm/Tecalemit-Dr...ndeswehr-BW-/171943409177?hash=item2808a03619
Danas tata kupio pneumatski pistolj za odvrtanje-zavrtanje. Sad da nadjem neki dobar kompresor i bacim se na opremanje radionice. Nikako da se krrene sa pospremanjem prostora...
Gledao sam kod jednog mehanicara kako radi pneumatski pistolj sa kompresorom od 25l samo ga brze isprazni, prikljucio ga je direktno na bocu i mora crevo za vazduh da ima minimum 8mm u precniku zbog protoka vazduha.Kod kupovine gledati koliki je obrtni momenat, komsija je kupio Einhel(oko 50 E) ne moze da odvrne sraf na tocku probao ga na 5-6 razlicitih kompresora. Prvo je mislio da je pistolj neispravan nosio ga na servis i opet isto.Obrati paznju koji kompresor kupujes jer za pneumatski pistolj je potrebna veca zapremina boce. Da bi normalno radio mislim da najmanja boca mora biti 50l.