Bobo
Član
Rus moze zavrtati ali nikako se nemojte s tim igrati. Nece nista u njemu puci ali se saraf otkine da ni ne osjetis (ne kamionski brezon ali saraf sa zadnjeg tocka na 539 ni ne osjetis kako se lomi). Mehanizam u ruskom kljucu radi jednako i za zavrtanje i za odvrtanje posto je to samo hrpa planetarnih reduktora, nista posebno komplicirano. Kad maticu trebate zavrtati, podmazite ju i zategnite rukom/nogom koliko mozete, koliko imate osjecaja i nikad problema. Mislje ljudi ako se namaze saraf s masti ili uljem da ce se odvrnuti, ali to uopce nije tako. Mnogo veci i tocniji moment zatezanja se postize s nauljenim vijkom nego "na suho".
Rus je za odvrtanje i tata i mama. Ima i u HR skupljih (kvalitetnijih, s vise dodataka) ali sam ja za probu riskirao 35€ i kupio. Na breni sarafe odvrcem kao od sale, na bageru isto tako. Jednostavno preporod. Kad mi se dokazao kao dobar, rastavio sam ga i natrpao punog kvalitetnom masti da mu makar malo produzim vjek.
Rus je za odvrtanje i tata i mama. Ima i u HR skupljih (kvalitetnijih, s vise dodataka) ali sam ja za probu riskirao 35€ i kupio. Na breni sarafe odvrcem kao od sale, na bageru isto tako. Jednostavno preporod. Kad mi se dokazao kao dobar, rastavio sam ga i natrpao punog kvalitetnom masti da mu makar malo produzim vjek.