Alati i radionice

Kiraj imaš li još takvih šrafcigera,odavno tražim i nemogu nigde da nađem. A inače taj podesivi šrafciger služi da bi pridržao šaf ako ga negde ubacuješ i nemožeš da priđeš prstima, ubaciš razrez od šafcigera u šag i tu pokretnu ručkicu pomeriš na dole šafciger se razmakne i pridrži šaf. Nije za jako stezanje nego samo da šaf uhvati navoj i posle ide običnim šrafcigerom.
Mi ga najvise koristimo u elektro struci kad ima dosta nepristupacnih mesta. Na vaseru smo kupili 1kom ali u malo losijem stanju nego kod Kiraja. Misim da je isto Wiha, ali nisam siguran.
Vladj, pa ti prodje odlicno:bravo:.

@Kosjerac ,
Eno ga stoji na tezgu sa šrafom na kraju ,baš kako si opisao .
Ovo čudo drži šraf jače od magneta.

dscf3523.jpg

Dobio je zasluženo mesto u wiha kolekciji šrafcigera.

dscf3527.jpg

- - - - - - - - - -

Kosjerac,
Ako hoćeš da licitiraš ,ima jedan podesivi šrafciger na limundu.Po meni cena mu je baš jaka.

http://www.limundo.com/kupovina/Masine-i-alati/Rucni-alat/Srafciger/Odvijac-belzer/37979353

Ljudi sta bi ste mi preporucili za ugaonu brusilicu od 180mm. Makita. Bosch, Metabo ili pak nesto cetvrto? Cenovni rang je od 20.000-24.000 din.

Poslednja izmena:
Bosch ali nista ispod 100evra ne uzimati!

- - - - - - - - - -

fotografija0121.jpg

Nesto ovakvo radi za medalju prezadovoljni smo sa njom inace njena predhodnica nas je sluzila preko 30god.ali je ta bila donesena iz svice,a ova neka pola od toga odradi puna kapa!

- - - - - - - - - -

Jbg kad negledam sta pise coveku treba 180mm::sramota::

Jos uvek nisam zatvorio finansijsku konstrukciju :osmeh:, ali se nadam da ce ovih dana pasti neka kupovina.

Kupljena danas. Hteo sam brusilicu sa precnikom rezne ploce od 180 mm, ali sam se ipak odlucio za 230 mm. U pitanju je Makita GA9050 2000W. Razmisljao sam i o modelu sa 2200 W snage, ali je malo glomaznija i teza. Za moje potrebe ova je sasvim dovoljna.

img20150727141841.jpg

img20150727141904.jpg

Ja sam sa takvom radio u firmi, imali smo pet komada i ni jedna nije crkla.... samo četkice smo menjali kad se potroše...

To sam samo pristavio tako, jos uvek nisam nista radio. Mada sam vidjao kod ljudi i ovako montirane. Levom rukom drze prekidac, a desnom rucicu.

Nazad
Vrh