MONTOYA
Član
Poslaću ti ja 29 da napariš garnituru a ti meni daj 17 ,19 i 24 ionako se nikad ne koriste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio sam ovaj ključ da bi probao "CocaCola čišćenje".Pokušao sam ali bez vidljivog efekta.Možda Cola nije dovoljno hladnaJeste smešno ali probaj sa CocaCola. Poliješ i trljaš
Ljudi ajde pišite iskustva isprobana na svojoj koži.Što se mene tiče sipajte i pelinkovac ako hoćete,on ima 27 vrsta trava pa će možda koja skinuti i koroziju.ŽiveliCuo sam jednu pricu za coca colu i koroziju. Covek kupio ogroman industrijski kimpresor od vojske. U cilindre usla vlaga i zapekli. Pokusavao da razradi sa naftom i raznim sredstvima protiv korozije i nista. Na kraju u cilindre naspe Coca colu i posle ih isprao od ostataka kole. Nakon tretmana coca colom korozija se razjela i kompresor je proradio. Sad da li je laz ili ne neznam.
Spašen od daljeg propadanja.Kupio sam ovaj ključ da bi probao "CocaCola čišćenje".Pokušao sam ali bez vidljivog efekta.Možda Cola nije dovoljno hladna.
Pribegao sam oprobanoj metodi .
Naftiranje ,žičana četka ,šmirgla.
![]()