Alati i radionice

Nisam još video na vašarima udarni Dowidat ali nadam se da ću naći koji komad.
Što se tiče Hazeta,nisam gadljiv na ovu marku . :osmeh:
Ovo je veći deo onoga što imam od Hazeta.

dscf3450.jpg

dscf3451.jpg

dscf3404.jpg

Jeste smešno ali probaj sa CocaCola. Poliješ i trljaš
Kupio sam ovaj ključ da bi probao "CocaCola čišćenje".Pokušao sam ali bez vidljivog efekta.Možda Cola nije dovoljno hladna :osmeh:.
Pribegao sam oprobanoj metodi .
Naftiranje ,žičana četka ,šmirgla.

dscf3454.jpg

dscf3455.jpg

dscf3456.jpg

Momentalno me mrzi da ga čistim ,postaviću slike kada završim.

Cuo sam jednu pricu za coca colu i koroziju. Covek kupio ogroman industrijski kimpresor od vojske. U cilindre usla vlaga i zapekli. Pokusavao da razradi sa naftom i raznim sredstvima protiv korozije i nista. Na kraju u cilindre naspe Coca colu i posle ih isprao od ostataka kole. Nakon tretmana coca colom korozija se razjela i kompresor je proradio. Sad da li je laz ili ne neznam:ppozdrav:.

Cuo sam jednu pricu za coca colu i koroziju. Covek kupio ogroman industrijski kimpresor od vojske. U cilindre usla vlaga i zapekli. Pokusavao da razradi sa naftom i raznim sredstvima protiv korozije i nista. Na kraju u cilindre naspe Coca colu i posle ih isprao od ostataka kole. Nakon tretmana coca colom korozija se razjela i kompresor je proradio. Sad da li je laz ili ne neznam:ppozdrav:.
Ljudi ajde pišite iskustva isprobana na svojoj koži.Što se mene tiče sipajte i pelinkovac ako hoćete,on ima 27 vrsta trava pa će možda koja skinuti i koroziju.Živeli :ppozdrav:

Kiselina iz kecapa i paradajz corbe skidaju sa metalnih novcica to pouzdano znam,takodje i obicno sirce skida nesto jacu koroziju. :ppozdrav:
Koka kola sluzi vise kao odmascivac,ne znam jeste probali posle rada sa nekim masnim delovima da operete ruke margarinom i secerom? Operu se bolje nego bilo kojom pastom.

Koka kola pomaze definitivno u nekim slucajevima,ja na poslu nisam mogao da izbijem brezon fi 30,sta sve nismo stavljali i na kraju onako iz ocaja ajde i to da probamo, nemamo sta da izgubimo i pomoglo je.

Za skidanje korozije je najbolja komina(kada se ispece rakija,i komina ili kako se vec zove ispusti u neko bure, tu se nabaca sve sto je rdjavo i do jutra da odstoji i posle ima da se sija ko tepsija)

Možda je malo off topic ali je u duhu diskusije - kako najbolje očistiti rezervoar od benzinskog agregata koji je korodirao. U pitanju je Vilidžer i to poprilično nov al ajde.

Nazad
Vrh