Dzabe ovi sto nam piju krv su imuni na sve to iz te kutije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od tih jeftinih Makita bezi ko djavo od krsta,imao sam priliku da takvu malu brusilicu drzim u ruci,cist pijacarac.Po mom misljenju samo polovan Bosh.i to plavi.glavni razlog za to je sto u slucaju kvara na internetu mozes pronaci skicu tvog alata,i dela koji se pokvario i njegovu cenu.u Bosh servisu u bg imaju sve delove za sve modele za poslenjih 30 godina.Kada sam mojom nepaznjom kupio neispravnu ubodnu testeru odusevio sam se kad sam preko njihovog sajta pronasao svaki delic koji mi je trebao za remont.Jel može neka preporuka za malu brusilicu?
Evo da i ja napišem moje mišljenje u vezi brusilice.... Ako si ograničio budžet i hoćeš polovnu,kao što kolege pišu, a i ja tako mislim,onda Bosch. Nije da je najkvalitetniji ali ima delova za njih. Ako nemaš veliku brusilicu tj sa malom ćeš raditi i teže poslove,onda uzmi ovako nešto od 900w http://www.kupujemprodajem.com/Bosch-brusilica-20912997-oglas.htm?filter_id=26843343Jel može neka preporuka za malu brusilicu?
Jeste ali nije takav dodavač, ima samo jedan potenciometar za brzinu zice na sebi a aparat je takav isti, ima raznih verzija tih dodavaca i uljanik je svoje dodavače imo, s tim da je u firmi mjenjan dodavač uzet je novi cjena je prava sitnica oko 1500€
A na nailonu nema?Da li znate gde bih mogao da nabavim za stubnu busilicu kontra konus sa konusa 2 na konus 3.....?
A na nailonu nema?
Pogledaj na kupujem-prodajem, ima lik iz Vrnjačke Banje prodaje burgije, strugarski alat, glodala i ostalo. Možda slučajno ima.
probaj ovde,mada mislim da ce mala busilica tesko da busi tako veliki precnik,ne sto je motor slab,vec sto ne moze da se toliko smanje obrtaji...Da li znate gde bih mogao da nabavim za stubnu busilicu kontra konus sa konusa 2 na konus 3.....?
jeste da ima povoljne cene ,ali ja imam jako losa iskustva sa njim,dvaput mi slao neke alate.nikad nuije poslao nove vec potrosene i nije poslao to sto smo se dogovorili.posle pravi probleme kad treba da swe vrati roba...Pogledaj na kupujem-prodajem, ima lik iz Vrnjačke Banje prodaje burgije, strugarski alat, glodala i ostalo. Možda slučajno ima.