Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ti nemogu objasniti sta je nesto sto ce profi da odradi posao i manji a kamoli veci. radio sam sa vazdusnim brusilicama i busilicama i znam koliko vazduha treba ako hoces da radi kako treba. za brusilicu malu treba bar 2 a mozda i tri moja dvoklipca.necu te ubedjivati nego radi kako mislis da je najbolje jer ko nije probao nije ni uspeo. zelim samo da ti kazem da nebacas novce uzalud za nesto sto najverovatnije nece moci da radi ili smesno malo uradi. to bar meni nije potrebno . pozdrav i sa srecom da uspeПутарски компресор је 74л/сек или ти 4440л/мин,па знаш ли ти колики је то ваздух.Зашто се онда продају они полупрофесионални пиштољи који троше 300-500л ваздуха?
- - - - - - - - - -
И шта сад оћеш да кажеш да и за брусилицу треба путарски компресор???
kad se vec govori o dizalicama, koje ulje najbolje nasuti u njih? Tata nasao jednu na otpadu, po preostaloj boji bi rekao da je vojna, nasuo bezvezno ulje da vidim je li ispravna i ba sam se iznenadio. Digla je zadnji kraj FAPa bez ikakvih problemaKako su se pokazale ovakve dizalice? Gledao sam ih u Vs na buvljaku, uglavnom imaju plave i crvene, od 5t, 10t, 20t , 25t, 30t. Ove slike su sa neta, nisam slikao dizalice kada sam isao da ih gledam. Uzeo bih ovu od 25t ili vecu, posto mi ove manje gabaritno ne ulivaju poverenje, iako na njima pise 10 ili 15t. NEkako mi ne deluju dovoljno jake za tu tonazu.
Јел му треба неки додатни довод уља или не?otprilike tako nekako. kod mene je vec 23 god i odradio sacuvaj boze. a kupio sam ga polovan tako da neznam koliko je jos radio pre toga. znaci nije fabricki nego sklapan iz delova.boca je od veceg kompresora 240L i naknadno dodata sklopka ,rislag ventil ,ovaj dvoklipac i motor 2,2KW trofazni. mislim da je od nekog dajca kompresor. jednostavno radi na neki princip buckanja ali nisam ga otvarao da vidim. nemogu da stavim sliku zbog lose konekcije ali bice
Mislim da si u potpunosti u pravu imam mali kompresor koji mi je izgoreo pa je premotan na trofaz farbanje radi sasvim korektno ali zato za vazdušni pištolj nema dovoljno vazduha verovatno bi isto bilo za brusilicu ili pištolj za peskarenjeja ti nemogu objasniti sta je nesto sto ce profi da odradi posao i manji a kamoli veci. radio sam sa vazdusnim brusilicama i busilicama i znam koliko vazduha treba ako hoces da radi kako treba. za brusilicu malu treba bar 2 a mozda i tri moja dvoklipca.necu te ubedjivati nego radi kako mislis da je najbolje jer ko nije probao nije ni uspeo. zelim samo da ti kazem da nebacas novce uzalud za nesto sto najverovatnije nece moci da radi ili smesno malo uradi. to bar meni nije potrebno . pozdrav i sa srecom da uspe
http://www.limundo.com/kupovina/Mas...ma/Ceona-brusilica-bijaks-pneumatska/30114719 dali ovaj bijaks može da radi na malom kompresoru?