Vojkane član Kiss Robert ima peskaru.Kontaktiraj ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako hoces da pravis kompresor, najbolja solucija je kompresor od vojnog Tama 110 ili 150. Zver od kompresora. Za max 1 minut nadruka 8 bara na istom kamionu. Imas i kompresor kao na Fergi, Rakovici ili FAp 1314, klip 74mm i mnogo slabije druka od ovog prvog. Takav sa klipom 74mm mene zajebava na kamionu. Salbo druka(losa glava, a tesko naci ispravnu ili delove za remont). Takodje postoje i dvoklipci, ali o njima ne znam nista.Има ли неког да се разуме у компресоре ППТ и у апарате за пескарење???
plava je ok,ali zna da pravi vakum,pa pumpanje nekad ide malo sporije...Kako su se pokazale ovakve dizalice? Gledao sam ih u Vs na buvljaku, uglavnom imaju plave i crvene, od 5t, 10t, 20t , 25t, 30t. Ove slike su sa neta, nisam slikao dizalice kada sam isao da ih gledam. Uzeo bih ovu od 25t ili vecu, posto mi ove manje gabaritno ne ulivaju poverenje, iako na njima pise 10 ili 15t. NEkako mi ne deluju dovoljno jake za tu tonazu.