У бре, бацило парче црева људе у ребус.Zorge zašta je to crevo tačno? Pošto vidim da je to štapni usisvač, a kažeš pola metra ti treba? Opis koji si dao ne stvara mi sliku u glavi koja je tačno funkcija tog creva. Pošto kažeš da je pola metara onda nije za usisavanje kao kod klasičnih ili da se nakači da dohvatiš plafone i sl. ?
U svakom slučaju ove crvo što si sliku stavio nije dovoljno savitljivo. Pogotovo ako često treba da menjaš ugao.
Mislim da ti treba to rebrasto plastično kao kod klasičnih usisivača. Postoje rebrasta ali su kao ovo sa slike, guma sa armaturom unutra. Tebi treba bez armature.
Ево клип у коме човек мења спољну кесу неког од "Кирби" усисивача. У ту текстилну навлаку са рајсфершлусом ставља је папирна кеса за прашину. Е сад, од неке чизме, да је тако назовем, која се фиксира за тело усисивача до фитинга на који се поставља папирна кеса за прашину иде комад црева, довољно танкзидног и флексибилног са, у оригиналу, жичаном спиралом. Е такво црево ми је потребно. Није нешто специфичан комад хардвера, па зато хоћу да пробам да нађем нешто што није упаковано у кесу са "Кирби" знаком и сходно томе наплаћено, баш као што је ономад био случај са жмигавцима "Форда Фокуса" на "Ламбо Мурћелагу".