Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.kupujemprodajem.com/alat-14965374-oglas.htm Sta mislite o ovome ?
Јел ради још та фабрика? Иначе коју марку бургија препоручујете да се купују у квалитету,ово што се продаје по гвожђарама је чисти фушерај.FRA Čačak, jedna od prvih fabrika građena iz posleratnih vremena... Nabavljali su kvalitetan čelik za namensku proizvodnju (nareznice, ureznice, burgije itd)... Izvoz za Ameriku, Rusiju, Iran ...
Takav nov u Woby Hausu je 1000-1100din.Za te pare si mogo nove da uzmeš.
Jurim strug da kupim tako da mogu ovo da pazarim samo mislim da je malo jaka za ovo sto sam postavio slike trazi 350evra..
Јел ради још та фабрика? Иначе коју марку бургија препоручујете да се купују у квалитету,ово што се продаје по гвожђарама је чисти фушерај.
Zna li neko kakav je alat,tj komplet kljuceva i gedora "Geko" Poljska? Ima 138 delova u kompletu,ceni se 9500 dinara.
Јел ради још та фабрика? Иначе коју марку бургија препоручујете да се купују у квалитету,ово што се продаје по гвожђарама је чисти фушерај.
Jutros sam bio na Najlonu i gledao busilice,od 20e pa do nekoliko puta vise,polovne i vidno izraubovane,imaju po 2 mladosti iza sebe.
Ali sam kupio ovaj radapciger,ucinio mi se povoljno 600din.
Imam ja takva 4-5 radapcigera razlicite velicine... Svasta su pretrpeli ali jedan sam uspeo da polomim... Nisu bas nesto kvalitetni ali evo meni sluze vec dosta vremena a poprilicno ih opterecujem... Zatezem ih i sa sipkom udaram cekicem i drze se nekako...
Ja sam 3 komada bio uzeo za 20e najveci,srednji i najmanji... Ali sad traze 20e samo za veliki ako ne i vise...
Ovo nareznice za vodovod ?