Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes kupiti plavi Bos ali nikako zeleni. Mi sa te zelene busilice busimo samo u drvo ili nesto mekano poput drva. Cak i u drvo ako je zilavo oce da izgore cetkice na rotoru.
niste je još nijednom stisli kako trebaTreba mi nesto oko 50e da ima 2 smera i onaj potenciometar brzine ili bar 2 brzine. Cekic mi je apsolutno nebitan.
Ako mi enhel busilica ona mala traje bar 6 godina i nema zamenu vece onda ce i ova trajati bar toliko. Secam se da je cale dao oko 20e kad su tek izasle kao brend enhel i radi do danas.
Neznam da li hoce da izgore cetkice na zelenom, ali PLAVi Bosch je mnogo kvalitetniji(profi alati) od zelenog(hobi alat), ali lakse poslove odradjuje i zeleniMozes kupiti plavi Bos ali nikako zeleni. Mi sa te zelene busilice busimo samo u drvo ili nesto mekano poput drva. Cak i u drvo ako je zilavo oce da izgore cetkice na rotoru.
Tamo u Futoskoj?NA,u Woby-ju ima svega i svacega.Na nizim spratovima hobi a na visim spratovima, mmmm profi program.
Uglavnom, svasta se tamo moze naci.
niste je još nijednom stisli kako treba
nisam mogao da skinem sponu pa sam je razbušio ali malo je bilo mesta pa smo uz pomoć poluge stisnuo
burgija je fi 15