Зову га онако какав он јесте - планетарни кључ.Samo što Baćuške taj ključ ne zovu "ruski"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Зову га онако какав он јесте - планетарни кључ.Samo što Baćuške taj ključ ne zovu "ruski"
Mislim da to ruski kljuc je samo nadimak ne navijam za njega iz neke sentimentalnosti prema rusima,nego iz vidjenog kako alat radi bez baterije i struje.Naravno da aku odvijac ima pregrst prednosti. Mozda cu i ja da kupim parkside kolko ste ga nahvaliliKo što rekoh, sve ima svoju namenu. Ruski ključ je za stvarno zapekle i nenormalno stegnute šrafove za koje je možda jedino rešenje da se precvika. Jači udarni odvijač rešava većinu toga bez problema. Pri tom odvijač se ne koristi samo za točkove. Ja ovaj moj od kad sam kupio koristim i gde treba i gde ne . Nameštam ručni sat sa njime . (Raketa sat naravno )
Mislim nije ti poredjenje na mestu, ruski ključ protiv aku odvijača... različiti alati za slične, ali opet različite namene. Da sam kaminodžiuja i da mogu da biram samo jedan od ova dva alata naravno da bih poneo ruski ključ. Medjutim
Ја данас био у пазару, па осим сета о-рингова, потражио и тих пар ЛЕД хексагоналних лампи. У једном панчевачком "Лидлу" их није било уопште, а у другом (свратио јер сам био у суседно тржном центру), нашао само оне а-ла радионичке лампе, оне издужене, па сам узео пар њих. Заинтересовало ме је то што си написао да раде на обичне АА батерије, а не на неке уграђене. Заиста је ова лампа довољно светла и разбацује светло у ширину, а не концентрише као обичне батеријске лампе. За 400 динара, веома добра куповина. И наравно, и овај модел има магнете на неком преклопном постољу и куку за качење.Na slici su i led lampe o kojima sam pisao.
Veruj mi da se u alat poprilično razumem, em sto mi je deo posla em sto prosto volim.E sad me iznenadi i ti,gedore je firma a nasadni kljucevi su drugo
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ako ne koristiš često,obavezno vadi baterije imaju te lampe neko čudno statičko pražnjenje pa izvuku bateriju a i da ne primetiš i naravno kad primetiš već su iscurele i možeš da baciš komplet lampu.Ја данас био у пазару, па осим сета о-рингова, потражио и тих пар ЛЕД хексагоналних лампи. У једном панчевачком "Лидлу" их није било уопште, а у другом (свратио јер сам био у суседно тржном центру), нашао само оне а-ла радионичке лампе, оне издужене, па сам узео пар њих. Заинтересовало ме је то што си написао да раде на обичне АА батерије, а не на неке уграђене. Заиста је ова лампа довољно светла и разбацује светло у ширину, а не концентрише као обичне батеријске лампе. За 400 динара, веома добра куповина. И наравно, и овај модел има магнете на неком преклопном постољу и куку за качење.
Ma znam,salaVeruj mi da se u alat poprilično razumem, em sto mi je deo posla em sto prosto volim.
Da sam napisao nasadni kljucevi bilo bi garantujem nekog ko ne bi znao koji su to kljucevi jer u narodu su to prosto gedore, nesto kao kad bih objasnio nekome da mu je crkla suva frikciona spijnica(kako pise u nekim knjigama) a ne prosto kvacilo.
Ево ти шта су износили у рафове прошлог новембра, децембра и јануара, па можеш да очекујеш да ће тога бити и ове године у слично време: https://ibb.co/rvwzHmtKad smo već kod Lidla nešto su utanjili sa alatom.