AcA OPEL
Član
Ja koliko vidim ono je kinezara, nije METABO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Верујем да би радила посао, али то је ствар за око сто и нешто ситно евра или чак и двесто евра (барем су толико коштале када сам последњи пут гледао) и још да додаш нешт пара и труда да је "утегнеш". За тих 400 евра које си поменуо (и које претпостављам да си спреман да да даш за стубну), верујем да можеш да по огласима нађеш нешто три пута веће тежине, али "Made in Yugoslavia", "Made in GDR" или "Сделано в СССР" и да кажеш "Охо, па ово је потпуно другачији пар опанака!".jel bi onda neka ta kinezara radila posao
Pa u tom grmu i cuci zec, nisam preterano upoznat za tim stubnim busilicama pa da znam sta od marki gledati i eventualno sta od greska i problema traziti i gledati na njoj,u oglasima naravno svi prodaju nove (30,40godina stare) budilice i sve su bez greske,ova od 400e mi izgledala lepo na oko zato sam i pitao koliko je ta cena realna.Верујем да би радила посао, али то је ствар за око сто и нешто ситно евра или чак и двесто евра (барем су толико коштале када сам последњи пут гледао) и још да додаш нешт пара и труда да је "утегнеш". За тих 400 евра које си поменуо (и које претпостављам да си спреман да да даш за стубну), верујем да можеш да по огласима нађеш нешто три пута веће тежине, али "Made in Yugoslavia", "Made in GDR" или "Сделано в СССР" и да кажеш "Охо, па ово је потпуно другачији пар опанака!".
Kako mi je majstor pricao, taj termostat se menja komplet sa kucistem. Pozovi Auto- Promet iz Novog Sada. Oni bi trebalo da imaju jer jos uvek drze FAP-FAMOS program.Jel se ovo nekako otvara ?,kuciste termostata.Taj levi deo na slici,sto ima strelicu ,se okrece,tesko,moram u stegu da uhvatim ovaj siri deo,ali se moze okretati klestima velikim.Mislio sam da je navoj ,ali nema nista,okrece se tako u oba smera,nisam mogao provaliti jel u odredjenom polozaju se moze izvuci ,nzm ni sto bi bilo iz 2 dela ako se ne moze otvoriti ....termostat je neispravan trebalo bi se zameniti.
https://ibb.co/SXfH4WV]
[/URL]
Интернет ти у помоћ! Гледао сам којекакве клипове о којекаквим дефектацијама и каснијим довођењима у ред стубних бушилица. Ако ниси у журби и имаш воље да мало слободног времена да прочешљаш по Нету, похватаћеш конце шта је битно код њих и на шта да обратиш пажњу.nisam preterano upoznat za tim stubnim busilicama pa da znam sta od marki gledati i eventualno sta od greska i problema traziti i gledati na njo
Ne da je skupa nego je preskupa. To je manje više ista kao ova iz lidla koju imaš za 100 € i da radiće ti posao za ovo što si naveo bez problema.Ako je ona od 400 i kusur skupa jel bi onda neka ta kinezara radila posao.
Naravno nista profi, dva puta mesecno ce da probusi rupu dve, nista previse precizno ni zahtevno.
Mozda realno nemam ni potrebe za takvom busilicom jer sam do sad to radio sa obicnim busilicama iz ruke al pojavi se ponekad nesto malo deblje ili tvrdnje da se probusi pa da ne moram vise da jurim po selu za rupu dve.
Evo sad vidim i ja. .@dusanboss busilica sa prvog linka je od istog prodavca kao i ona od 400 i kusur, i on kaze da je ta made in germani najbolja koju ima i da je baba roga od buslilice i da je kao nova, ako je recimo losija od ove sa linka onda ili na njoj ima bolju zaradu ili je lud
Ako je ona od 400 i kusur skupa jel bi onda neka ta kinezara radila posao.
Naravno nista profi, dva puta mesecno ce da probusi rupu dve, nista previse precizno ni zahtevno.
Mozda realno nemam ni potrebe za takvom busilicom jer sam do sad to radio sa obicnim busilicama iz ruke al pojavi se ponekad nesto malo deblje ili tvrdnje da se probusi pa da ne moram vise da jurim po selu za rupu dve.
Da, samo nije reč o toj nego ovoj bušilici :Flott и јесте једна од најбољих бушилица направљених у Немачкој. Такође једна од најцењенијих марки.
Ti si imao sreće. Za te pare jednostavno nema šanse naći dobru. Ove što sam okačio su kvalitenije koje sam na brzini izdvoji iz ponude na KP do 500€. I eto, za te pare mogu samo te manje da se nadju. Stvar je što su kod nas stubne bušilice neverovatno precenjene. Ljudi standardno traže po 2000€ za veću bušlicu, kavalitene do duše, ali stare po 40 god. Za iste pare u Nemačkoj se nadje CNC glodalica u odličnom stanju. Koja će ti izbušti sve rupe kao i ova i da ne govorim što sve još može.Ovo sto je postavio kolega linkove sve neke igracke, za burgije 10 ili 13.
Ja sam onu moju platio 80 evra, ima MK2 prihvat za burgije i reduktor sa 3 brzine i motor 1050 W. Sve ove prethodno postavljene, visestruko skuplje, garantovano jede za dorucak. Da je malo ishvalim
Kakvu si uzeo? Može da iskrsne, ali baš moraš da juriš i da čekaš da naleti. Uglavnom ih ljudi kao što kažem precenjuju.Tebi ce svaka da zavrsi posao. Taj kraj oko Pazove je poznat kao zanatski pa bi mogla da iskrsne neka masina za malo para i da valja. Ja sam na oglasima moju platio manje od 150e pre godinu dana, polovnu. Radi i zavrsava posao koliko meni treba.