Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes li reci koliko dugo ih imas? Svi ih hvale da su u rangu jacih marki, ali nadje se neki koji ih popljuje posle godinu dvije koriscenja.https://www.obi.de/akkuschrauber/ei...owiUEhul7LKEnvL_061EAV6Dch-CZ2zEaAr-SEALw_wcB Ја сам скоро купио овакав, пошто све акку користим од Еинхела,и презадовољан сам. Ради одлично. Поред њега имам и бушилицу,флексу,хилти,убодну тестеру и радио и само батерије комбинујем. 4 комада од по 4 Ах.
Odvijac oko 2 mjeseca ostale masine od godinu do 2.5 godine. Nisam imao problema sa njima,cak sta vise imam aku teleskop masinu za zivu ogradu koja je odradila i vise nego sto je predvidjena i nije stala do sada.Ja sam kupio makitin stapni i prodao, trebao mi odvijac za manje srafice za sta je ona i predvidjena. A ona bila prejaka, navodno oko 5Nm ali pobjegne iz ruke zacas kad nema snage vise da zavrne. I kad god odvijam manji saraf u plastici op provrti plastiku.
Mozes li reci koliko dugo ih imas? Svi ih hvale da su u rangu jacih marki, ali nadje se neki koji ih popljuje posle godinu dvije koriscenja.
Slažem se, ko je majstor, i radi u radionici sve, pneumatski, ručni alat, šta ti ja znam, nema bolje za te novce...Aku udarni stvarno pruzaju veliki konfor u radu ali zavisi kome za sta trebaju, ko stalno ceprka oko auta na trapu i u motornom prostoru zna sta znaci compakt pneumatski i pneumatska racna, sa aku u 90% slucajeva ne mozes prici zbog dimenzija samog odvijaca.
Кад већ помињеш тај "црногорски шрафцигер" - тренутно у "Линдиним" рафовима за 2300 динара стоји овакав:2000 din sa dve godine garancije.