Alati i radionice

Čekati u Lidlu 11 meseci. Procunjaj, možda jos ima u nekom marketu. Kod nas bilo do skoro, možda jos neki ostao.
Juče menjao sediste na manjrm traktor, 3 šrafa nisu htela popustiti gedorom, uzmem odvijač i bam bam odvi sva 3 lako.

Možda ne moraš čekati u Lidlu, video sam pre 2 nedelje u NS udarni odvijač. Ja bih pre uzeo u Lidlu, zbog 3 godine garancije, manje cene za 2 crvene i više mi uliva poverenja Lidlov. Lidlov imam već godinu i po dana, odlično me služi, ali merkam onaj crni od 1356 nm za menjanje točkova na traktoru. Ima na FB grupa, "Parkside alati Srbija". Možeš tamo pitati da li je neko video negde odvijač u ponudi skoro.

Koliko je kostao taj parkside od 400nm u lidlu?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sav sam profi. Nije meni tesko sarafati i da ne duzim, ali neki dan sam rastavljao plug i kod mene stoji kolegin Enhel isto neki teski profesionalac.
Sto rece Aca sto ne moze gedorom on je to resio, tako da ako se nesto ovrsi u planu su kompresor i odvijac za ovu godinu.
Ne zurim da bih sad cunjao po netu, ali cisto da gledam sta loviti i meni je to prednost Lidla bar sam 3 godine miran.

40 cm :ROFLMAO: ,1/2 je igracka druze,lomio sam 1'' krckalicu sa 3.2 metra cevi kao poluga
Kaжем да када одвијам нешто, примећујем разлику између уобичајене Т полуге за гедоре и тог само мало дужег "брејкер бара" кога сам добио, а све то на конто оне фотке са три рацне различите дужине.

Dok se prva roba ne provoza preko vage samo gledam.
Sad su delovi pluga kod majstora resio sam da uradim i sto nije bilo u planu njega full da utegnem.
Madaaaaa u kojoj Pazovi rece ? 😀

Ja bih uzeo ovaj za 10 crvenih ali nisam imao priliku da ga nadjem u Lidlu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Čovek od koga kupujem alat ,kada ga donese iz Nemačke me zamolio da mu zamenem ležaj na ovoj originalnoj Japanki.On je nešto probao pa mu ne ide a mašina je po njemu ispravna.Zamalo je nije uništio sa njegovim sistemom skidanja ležaja.Promeneuo sam ležaj kako bi radila ali pošto mi nije dao šiltove i još neke stvari ostala je kod mene .Danas sam je skroz očistio ,treba još zaštitnik da nabavim .Verovatno ću je zadržeti .
Kvalitetna ,sklepana u Japanu.

Sav sam profi. Nije meni tesko sarafati i da ne duzim, ali neki dan sam rastavljao plug i kod mene stoji kolegin Enhel isto neki teski profesionalac.
Sto rece Aca sto ne moze gedorom on je to resio, tako da ako se nesto ovrsi u planu su kompresor i odvijac za ovu godinu.
Ne zurim da bih sad cunjao po netu, ali cisto da gledam sta loviti i meni je to prednost Lidla bar sam 3 godine miran.
ako već kupuješ kompressor uzmi u razmatranje i pneumatski udarni odvijač, neće stradati baterija od stajanja. :ppozdrav:

Čovek od koga kupujem alat ,kada ga donese iz Nemačke me zamolio da mu zamenem ležaj na ovoj originalnoj Japanki.On je nešto probao pa mu ne ide a mašina je po njemu ispravna.Zamalo je nije uništio sa njegovim sistemom skidanja ležaja.Promeneuo sam ležaj kako bi radila ali pošto mi nije dao šiltove i još neke stvari ostala je kod mene .Danas sam je skroz očistio ,treba još zaštitnik da nabavim .Verovatno ću je zadržeti .
Kvalitetna ,sklepana u Japanu.

A ja mislo da sam napravio mnogo oštećenja kad sam tom metodom skidao ležaj. :) Još je bio mnogo manji

Ne mogu zamisliti poljoprivredno gazdinstvo bez kompresora.Moj radi skoro svaki dan ,bilo to nesto na kratko da izduva,naduva ili duze tipa izduvavanje kombajna ,farbanje i slicno.

To crevo je nesto sto j**** celu stvar ali pneumatski udarni neprevazidjeni, veliki izbor modela puno jeftiniji od bateriskih, jbg vuces crevo svida.

Nazad
Vrh