topalovic
Moderator
zahvalan  

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

..joj ovo sve izgleda tako dobro da je nesstvarno... Znaci Futuraf pravis nesto ozbiljno, a...
..joj ovo sve izgleda tako dobro da je nesstvarno... Znaci Futuraf pravis nesto ozbiljno, a...   ..Jel znas nekog ko vec ima neki akva..sistem... Gledao sam dvd, neke stvari su mi poznate jer sam se prckao pomalo i sa akvaristikom... Mislim da cu aktivirati manji sistem u kombinaciji sa akvarijumom, pa kad kompletiram testove cu se bacim na pos'o
..Jel znas nekog ko vec ima neki akva..sistem... Gledao sam dvd, neke stvari su mi poznate jer sam se prckao pomalo i sa akvaristikom... Mislim da cu aktivirati manji sistem u kombinaciji sa akvarijumom, pa kad kompletiram testove cu se bacim na pos'o  ..da imam sa cim da se zanimam preko zime...
..da imam sa cim da se zanimam preko zime...Vladimir Antic je napisao(la):Pozdrav svima!
Koliko shvatam,akvaponika je u osnovi hidroponika,razlika je u vestackom i prirodnom djubrivu.Oba sistema imaju par nacina,metoda uzgoja.Akvaponika je 100% organik sistem. Veoma zanimljiva tema.
 Akvaponijski sistem bi morao biti pravljen, održavan i eksploatisan u skladu sa principima organske proizvodnje, sve drugo vodi ka trovanju i pomoru ribe. Takođe akvaponija se oslanja na simbiotičke procese kakvi postoje u prirodi što se za hidroponiju ne bi moglo reći. I konačno, akvaponijski sistemi su nekoliko puta jeftiniji u odnosu na hidroponijske i nebrojano puta bolji. Videćemo samo kako će zakonske norme propratiti eventualne zahvate na ovom polju.
 Akvaponijski sistem bi morao biti pravljen, održavan i eksploatisan u skladu sa principima organske proizvodnje, sve drugo vodi ka trovanju i pomoru ribe. Takođe akvaponija se oslanja na simbiotičke procese kakvi postoje u prirodi što se za hidroponiju ne bi moglo reći. I konačno, akvaponijski sistemi su nekoliko puta jeftiniji u odnosu na hidroponijske i nebrojano puta bolji. Videćemo samo kako će zakonske norme propratiti eventualne zahvate na ovom polju.
 , gde pominjes literaturu na engleskom
, gde pominjes literaturu na engleskom 

..ne iskljicivo, ali uglavnom... cini mi se da ce ova rotirajuca omega varijanta pa padne pod 'primenjeni dizan', ako se razumemo
..ne iskljicivo, ali uglavnom... cini mi se da ce ova rotirajuca omega varijanta pa padne pod 'primenjeni dizan', ako se razumemo  
  , nemojte me samo pozurivati...verujte da i ja jedva cekam da ga aktiviram, al' nisam bas carobnjak iz oza
, nemojte me samo pozurivati...verujte da i ja jedva cekam da ga aktiviram, al' nisam bas carobnjak iz oza