Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa lepo se vidi da se kod đon dira sa povečanje ajnslaga povečava i nagib točka što mu itekako pomaže pri skretanju to vam je isto kao i kod marcedes automobila stim da kod automobila postoi raspon , nagib i zatur točka a kod večine traktora samo raspon a evo đon dir ima i nagib
Ja sam vozio drugarov MF od 60 konja i to je cudo od ajnslaga.Presu okrenem u mestu ajde da kazem,jos hidro volan pa milinaVozio sam traktora i traktora od 18 do 220 konjskih snaga i od svih ja mislim da je MF 245 imao najveci ajnslag on gotov skroz upravi tockove sa prednjim mostom!!!!
Vozio sam traktora i traktora od 18 do 220 konjskih snaga i od svih ja mislim da je MF 245 imao najveci ajnslag on gotov skroz upravi tockove sa prednjim mostom!!!!
IMT 560 IMAmasli ajnslag zbog malog hoda klipa . Moj komsija rasklopio klip izvadio neku cauru kuja je nesto ogranicavala ponovo sastavio i drugi traktor.
Ala ga okrene u mesto...