A
Andrej
Guest
Ubacio sm sliku u temu Zetor pa procenite sami!To sto si ti Na naveo su karakteristike Zetora sa prednjom vucom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti sa prednjom vucom,a kolko je sa bez?North ARMY je napisao(la):http://www.agroland.rs/techproxima_srp.htm
Post je spojen: [time]1255294136[/time]_________________________________________________
maksimalno 50 stepeni
PG Krnac je napisao(la):ako on smota pod 90 stepeni onda cu ja na mog rusa nabudziti da mu i zadnji motaju...
E ovako misli nas clan Kombajner,za Zetora sto se tice okretnosti a nema pojma.....Ja nisam mislio bukvalno da moze da mota pod pravim uglom......A u temi Zetor je postavljena slika pa vi procenite sami koliki je tu ugaokombajner je napisao(la):neznam sta da kazem !! torpedo je dugacak da!! ali sedosta nitaju tockovi tak da neznam a zetor nikad nisam video u berbi kod mene jedva ima nekoliko zetora u selu i to onih 25 i 35 11 mada su i oni dugacki i neokretni verujem da je 539 dobar za berbu sa malim beracem!!uglavnom neznam kako su uspeli na torpedo da ugrade da se toliko mota uglavnom nije on kako vi mislite sto niste vozili!!!