MIRKOPOZEGA
Banned
Ne sika nego da prilagodi proizvodnju kraju u kom zivi,e sad stvarno ispada da ga savetujem,nije mi bila namera,ovo se moze shvatiti uopsteno
,zamisli da na Zlatiboru neko tovi svinje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sarbanac,proizvodna,e znam sta te kopka trenutne cene,one vise nikad nece biti u paritetu kao nekad-sve se svodi na trgovinu
Milossoumi,ti si stvarno SOU,ima jedna takva farma u Pozegi,kamere,resetka,pregoni,ulozeno brdo novca,jel znas kolioko je vraceno za deset godina koliko postoji,e pa nista pojeo vuk magarca.Dodjes pricas sa covekom koji je vodio sve u dinar,cak i pice i hranu,eksere,ma da ti ne pricam.Sikina farma je bila pre 10-15 godina,koliko kapiram ekstra je radila za vreme komunista jos ako je bilo zelenog plana,Nego ja imam utisak da ti mislis da te ja nesto sputavam,pa somi ja te cak i ne poznajem,Ovako ce mo DAJ BOZE DA ZA 2 GODINE IMAS 100 OVACA,tada mi posalji snimak
Za ovaj kraj gde se mi nalazimo su koze zakon,ja ih imam 10 komada ali sta ces kad ih ne volim......![]()
nemam sto ovaca jos al i ovako mi mnogo dobro,nasao sam sebe na selu,uzivam u svakom danu u radu,u zivotinjama,u prirodi,imam podrsku porodice i srecan sam,nit mi trebaju milioni,niti da razmisljam negativno,treba mi samo od Boga zdravlje,a i to od kako sam na selu funkionise ko sat,nije lako,ceo dan sam na traktoru,sutra imam pedest hektara jos usluzno da povaljam na farmi kod dacica,al kad dodje uskrs,ima da seknem jedno prasence,pa na vatru i mangalo i dok se okrece zavalicu se u lezaljku i uzivacu uz dobro vino u onome sto sam stvorio za zadnjih pet godina,jer sve mi je na oku,osim deset hektara pasnjaka u planini,vec sad kad pomislim na taj trenutak mi lepo,zato da li se isplati ili ne,necu vise da polemisem,al moj mir nema cenu,zato ako ga nadjem uz ovce,nek bude uz ovce