panonac
Prijatelj Foruma
Kod nas su ljudi donasali ostatka hrane iz kuhinja i imali su dobre rezultate u tovu svinja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto? Ja kod njih uzimam but ~plećku mleveno nikad nije bilo problema. Jeste da ne može da se poredi kvalitet domaće svinje naspram prodavnice ali jn njih mi deluje najbolji odnos cena/kvalitet.Svinja apsolutno i zaobidji dis. Par puta sam kupio kod njih meso/slaninu i uvek je smrdelo .
Pa rekoh ti zasto. Jednom kupio pileci file,jednom svinjski but i jednom dimljenu slaninu. Sva 3 puta je smrdelo.Zašto? Ja kod njih uzimam but ~plećku mleveno nikad nije bilo problema. Jeste da ne može da se poredi kvalitet domaće svinje naspram prodavnice ali jn njih mi deluje najbolji odnos cena/kvalitet.
Da nemaš možda problem sa čulo mirisa?Pa rekoh ti zasto. Jednom kupio pileci file,jednom svinjski but i jednom dimljenu slaninu. Sva 3 puta je smrdelo.
Imam.Da nemaš možda problem sa čulo mirisa?
Pre ce biti da se racuna 1000 kg kukuruza.Obično se računa 500kg kukuruza za svinjče od 100kg.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока