nikaragva
Član
Pa biljka je živi organizam. I čovek da to popije, kroz neko vreme od trovanja bi se očistio. Vidi hemoterapija, to je klasično trovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne nabilduju nasi nista. Nasi zakoni su dosta stroziji od evropskih, e tek od americkih. Susina price je da multinacionalne kompanije proizvodjaci zastitnih sredstava kroje zakone kako hoce i u interesu im je sto manja karenca, kako bi proizvod bio sto je moguce popularniji. Na srecu mi smo malo trziste, pa im nismo zanimljivi toliko.Neke stvari nisam znao do skoro,a nisam ni razmisljao o tome.
Kada nasi uvoznici napisu uputsvo o upotrebi i karencama svesno nabilduju trajanje karence i mirni su pred zakonom.
ako je karenca 3 dana stave 14 i mirno spavaju.da bi se to uradilo kako valja njih to kosta papreno i na ovaj nacin se obezbedjuju.Tako za neke preparate po evropskim standardima bude karenca 3 dana ,a kod nas za isti preparat 7 ili 14 dana.Jednostavno nije placen taj dokument i uvoznik se ogradjuje od posledica.
Ako su nasi propisi stroziji, zasto se onda kroz medije moglo cuti, da su kod nas jos uvek u upotrebi neki otrovi, koji su odavno zabranjeni, jer nanose vise stete, nego koristi?Ne nabilduju nasi nista. Nasi zakoni su dosta stroziji od evropskih, e tek od americkih. Susina price je da multinacionalne kompanije proizvodjaci zastitnih sredstava kroje zakone kako hoce i u interesu im je sto manja karenca, kako bi proizvod bio sto je moguce popularniji. Na srecu mi smo malo trziste, pa im nismo zanimljivi toliko.
То стоји, али Вас је мало, може се набројати буквално на прсте. Све остало чиста комерцијала
Nebojsa tintoreti ti je sve rekao ,i zamisli kako bi ovuda prosao traktor sve bi pogazio obrati paznju na kukuruz sa strane pa ce ti biti jasno koliki je to paradajz inace ovo je ugovoreno za Italijane semenski Zan Marzano a pulpu pasterizujem i punim u flase@ reggacci
Ako dobro vidim ovo je tzv sljivar. Jel imas neki ugovor za otkup ili ga cedis i tako prodajes?
Kako se tebi pokazao ledjni atomizer u zastiti? Jel bolje odradi posao od traktorske prskalice?
prvo i da nije pala kisa nista nisi uradio posto se npk djubrivo nekoristi za folijarnu prihranu ako sam dobro shvatio npk si razmutio u vodi i sa tim prskao.Nisam našao zgodnije mesto pa zato pitanje ovde.
Prihranio sam folijarno paradajz na otvorenom sa NPK 10-10-40.
Posle sat vremena pala je kiša.Šta mislite da li je i koliko biljka usvojila?
Koristio sam đubrivo za folijarnu prihranu naziv ne stavljam zbog reklame.prvo i da nije pala kisa nista nisi uradio posto se npk djubrivo nekoristi za folijarnu prihranu ako sam dobro shvatio npk si razmutio u vodi i sa tim prskao.
ako ces folijarno prskati paradajz recimo da koristis Kemiru starter posle rasadjivanja,fertikare 1 u intezivnom porastu,fertikare 2 do cvetanja fertikare 3 za vreme guranja plodova uz dodatak calcijuma i kad zarudi kalijum