Rale 83
Prijatelj Foruma
Imam problema sa muzom ovaca , posto sam pocetnik otvorio sam ovu temu jer smatram da ce jos mnogima pomoci u buducnosti.
Ovce nisam muzo od kad su kod mene 4 godine , nisam mogo da napravim izmuziste nego sam za jasle zavezao lanac a ovcama kaiseve oko vrata i onda kad dodje vreme muze samo zakacim alkice .
Kupio sam Muzilicu za ovce i jutros krenuo u akciju , prve 2 ovce mi dale 2l mleka i onda povukle , ostale nista .
Onda sam probao rucno , isto vime tvrdo ovce puste 5-6 mlaza i povuku mleko.
Jaganjci su u susednom boksu i bleje , pustio sam jaganjce da sisu da bi izbegao upalu vimena , veceras neznam sta ce biti zato LjUDI STA MI JE CINITI
Dal da im odma sad ubacim muziku
UPOMOC
Ovce nisam muzo od kad su kod mene 4 godine , nisam mogo da napravim izmuziste nego sam za jasle zavezao lanac a ovcama kaiseve oko vrata i onda kad dodje vreme muze samo zakacim alkice .
Kupio sam Muzilicu za ovce i jutros krenuo u akciju , prve 2 ovce mi dale 2l mleka i onda povukle , ostale nista .
Onda sam probao rucno , isto vime tvrdo ovce puste 5-6 mlaza i povuku mleko.
Jaganjci su u susednom boksu i bleje , pustio sam jaganjce da sisu da bi izbegao upalu vimena , veceras neznam sta ce biti zato LjUDI STA MI JE CINITI
Post je spojen: [time]1297652414[/time]
_________________________________________________Dal da im odma sad ubacim muziku
Post je spojen: [time]1297677646[/time]
_________________________________________________UPOMOC