velja imt 540
Član
Какова стоимость урожая с гектара
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
50 -70europorumb recoltare serviciu,Care este taxa
сбор Сервис кукурузы,Какие сборы
50 -70euro
Какие трактор использовать?a sa kojim traktorom radiš.
0,90 euro литрКакова цена дизельное топливо?
Pa i nije bas jeftinije,to je 103,5 dinara,plus potrosnja ruskih traktora.jeste ali koliko je gorivo kod njih jevtinije.
Nazvat ću ujutru,ali tu je problem oko onoga ako je meni loš možda je njemu odličan?
Razumem te...zajebano je tako,ali koliko sam ja skontao,on bi da dodje tek kad je berac pronadjen...zato samo iskreno pokusaj da objasnis zasto mislis da je los i koliko jos treba da ulozi.nazvat ću ujutru,ali tu je problem oko onoga ako je meni loš možda je njemu odličan?
никад нисам разумео шта је написао члан кrока.у ја превише лош превод.evo ja cu da vam prevodimlkl{{covek kupuje 223,trazi pouzdan berac da ga nebi snasla beda kad dodje kuci jer tamo delova nema kao ovde,ustvari mislim da i nema delova za zmaja.prosle godine je skinuo kukuruz kombajnom i imao je problem sa vlagom,e sad oce da skida u klipu jer oni taj kukuruz ocigledno negde cuvaju,u cardaku kao i mi.e sad tu se javili neki clanovi o ceni branja u moldaviji,pa neko smatra da je malo neko da je mnogo.koliko vidim tamo svi imaju mtz i tu se javio problem potrosnje jer neko smatra da mtz trosi jako malo,mozda cak manje od ferdze.tu se neki uvredili,odmah,nastao problem.ocigledno da neki clanovi sebi daju tolika prava ako su 3-4 godine clanovi foruma da mogu da vredjaju i pisu sta hoce.eto sta se ovde desava.
Moj predlog je da se ova prica nekako prenese u temu o zmaj beracu i clan viktor usmeri da tamo pise jer ce tamo mnogo vise informacija saznati nego ovde.mnogo clanova ima koji bi pomogli a uopste ne posecuju ovaj deo foruma.tako da prica o kupovini zmaja u temi predstavi se je bezveze i poseti je neko kako kad naleti.
Ala sam preveo,ma to je strasno
- - - - - - - - - -
evo sta bi ja napisao,neka on dobro otvori oci jer vecina domacina kad cuje da ce berac da ide u moldaviju ima da ga uvale samo tako,klasicno razmisljanje,kad ode tako daleko nece me zvati i zaliti se sta si mi uvalio.a ovo je veoma cesta slika u srbiji.i nema pravila,moze naci bolji berac kod preprodavca nego kod nekog domacina.
Eto prebacujte ovo gde treba jer bi bilo lepse da je u adekvatnoj temi.ili cak napravite temu>izvoz beraca zmaj u rumuniju i moldaviju< i tamo usmerite viktora.