bezec
Član
- 'victor has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.'
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Victor,nu pot sa-ti trimit mesaje...incearca sa stergi din ele,se pare ca nu mai ai spatiu liber pentru mesaje.
- 'victor has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.'
U razmeni poruka s njim,rekao mi je da ima oko 7000e s tima sto treba da plati carinu oko 1200...zato sam rekao da bi hteo 223 za 6000e. Nisam mislio da kupi neki krs...mislio sam da bi mozda mogao da nadje od vlasnika da kupi a ne od preprodavaca,to je najbitnije. Naravno,treba da kazem da nisam bas u toku kako idu cene...ali svakako smatram da,nebitno od stanja beraca,prve godine kad ga kupis,treba detaljno da se pretrese - pa,onda zar je toliko nerealno da se nadje 223 za 6000e?E majko mila,kad crkne nesto na tom zmaju ima da jauce,gde da nadje deo za njega kod njega
Sto je najvaznije ima da cveta biznis,verujem da niko nema berac pa kad uleti u uslugu ima da se rastura od posla.Zato treba kupiti neki dobar ocuvan zmaj da se covek ne zamakne odmah posle nekoliko hektara.
- - - - - - - - - -
Jel ovo tema predstavi se ili nadjite mi prikljucak za male parespavam:{{