Ја сам из Молдавије. Желим да купим Змај

Није мало километара, можда је и мање, јер ти је удаљеност Београд-Кијев 977км и то ако идеш преко Мађарске. Кишињев је ближи од Кијева, бар 200 км...

и колико је тежак 223?
шта димензије дужина, ширина, висина.?

- - - - - - - - - -

Није мало километара, можда је и мање, јер ти је удаљеност Београд-Кијев 977км и то ако идеш преко Мађарске. Кишињев је ближи од Кијева, бар 200 км...

а ћу бити путују кроз Румунију.
Ја живим на граници са Румунијом

А када сте у Србији почиње жетве кукуруз?
Схватио сам да је пред овим Zmaj цене расту.
Ако дођем за две недеље, мислим да је сувише касно?

Da nadjete coveku najbolji Zmaj za te pare i da ga ugostite kad dodje da vidi kakvi smo mi ljudi.Da nas bar tamo u Moldaviju ne mrze i klevecu.

А ко ће ме саветовати како да преузмете змазх приколица МЕРЦЕДЕС?

Pa zar nema taj zmaj da se kupi u Rumuniji,oterali su na hiljade,valjda ima tamo neki koji prodaje,mislim da je blize zbog transporta.
Ako budes dolazio povedi koju moldavku,ovde je veliki procenat neozenjenih,moze i kompezacija.Ima domacina koji ce dati 223 dzabe samo da mu se sin ozeni:haha:

Pa zar nema taj zmaj da se kupi u Rumuniji,oterali su na hiljade,valjda ima tamo neki koji prodaje,mislim da je blize zbog transporta.
Ako budes dolazio povedi koju moldavku,ovde je veliki procenat neozenjenih,moze i kompezacija.Ima domacina koji ce dati 223 dzabe samo da mu se sin ozeni:haha:

Да смо донели Румуне, али Zmaj 223 вреди 10 000 евра.
и мада је било сервисирати, а понекад да се лепо сликао стари Zmaj све

Evo kako je moj Zmaj otisao za Moldaviju
224.jpg

Nazad
Vrh