Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i kod mene je predusev bio psenica,a jel se zicar pojavljuje u predusevu soje?kiraj je napisao(la):Ja sam koristio furadan ali ima poneki oštećen kukuruz.Najverovtnije da napravi štetu dok se ne otruje.To je samo na parceli gde je predusev bila pšenica.
jel predusev bio psenica ili?šandor je napisao(la):Jeste, ja sam morao zbog toga predprošle godine da presejem dve parcele
faza razvica zicara traje pet godina. u petoj godini se larva presvlaci u imago koji leze jaja, najcesce u zetvenim ostacima psenice koji ostaju dugo u otkosima. tako da predusev ne znaci previse kod ovog insekta.leka je napisao(la):i kod mene je predusev bio psenica,a jel se zicar pojavljuje u predusevu soje?kiraj je napisao(la):Ja sam koristio furadan ali ima poneki oštećen kukuruz.Najverovtnije da napravi štetu dok se ne otruje.To je samo na parceli gde je predusev bila pšenica.
Peet je napisao(la):Ili je predusev psenica ili soja isto mu dodje, zicara ima, a ima ih i u predusevu kukuruza tako da tretirajte seme Furadanom ( ja ga koristim vise od 12 - 13 god.) 0,1 l na 10 kg. kukurznog semena i 0,2 l na 10 kg. suncokreta. Moze i Mesurolom i Gaucho vidite sta vam je povoljnije.
Zastitite se obavezno dok radite seme ( maska valjana, rukavice ) i necete imativise nikad stete od zicara ili dr. podzemne stetocine a ni od pipe.
Pozdrav svima!Gde ima gauco u slobodnoj prodaji
TO sigurno vredi si nasao mrtve zicnjake mozda pored klijancašandor je napisao(la):Prestige® 290 FS Je treća grupa otrova koristi se za tretiranje krompira da ne jede krompirova zlatica, ja sam tretirao stim kukuruz i perfektan je
Post je spojen: [time]1275392520[/time]_________________________________________________
Jedan litar na 10 setvenih jedinica, nije jeftin ali vredi oko 5000 din /l
Kengur je napisao(la):Ima li iko iskustva sa zaštitom koju je radio Bayer sa Institutom NS.Kakvi su rezultati.Jel odrađena zaštita OK?
Kengur je napisao(la):Kengur je napisao(la):Ima li iko iskustva sa zaštitom koju je radio Bayer sa Institutom NS.Kakvi su rezultati.Jel odrađena zaštita OK?
Ne dobih odgovor,zar niko nije radio tu jako reklamiranu kampanju na B92.![]()
![]()
![]()