acA cS prO
Član
miroslav k je napisao(la):zetva je zavrsena, bilo je potrebno i prednje vuce, ekstremni uslovi![]()
si vukao sa yto-om ako jesi ma nema problema za njega

izvinjavam se za

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):zetva je zavrsena, bilo je potrebno i prednje vuce, ekstremni uslovi![]()
Da,pa sto da nije moguce.Od kad sam ja cuo da su u juznom Banatu koristili umesto prednjih tockova prave gusenice(gvozdene) a zadnji tockovi su bili normalni gumanjaci.Jbg......Bubu je napisao(la):Cuo sam da je jedna firma iz mog komsiluka da je ne imenujem sada postavila prednje duple tockove i zadnje sa balonkama gumama na kombajn ZMAJ 142 i sa njime rade tamo gde ne mogu sa CLAAS Lexion-om...![]()
Imas bas o tome nesto vise u :Farmer Bob je napisao(la):Da,pa sto da nije moguce.Od kad sam ja cuo da su u juznom Banatu koristili umesto prednjih tockova prave gusenice(gvozdene) a zadnji tockovi su bili normalni gumanjaci.Jbg......Bubu je napisao(la):Cuo sam da je jedna firma iz mog komsiluka da je ne imenujem sada postavila prednje duple tockove i zadnje sa balonkama gumama na kombajn ZMAJ 142 i sa njime rade tamo gde ne mogu sa CLAAS Lexion-om...![]()
stavicu sliku cim uslikam, i mi smo to resili, napred gume od Z161 i nazad balonke od zmajevke. sad ne tone toliko ali gde ima vode nepomazu ni gusenicaBubu je napisao(la):Cuo sam da je jedna firma iz mog komsiluka da je ne imenujem sada postavila prednje duple tockove i zadnje sa balonkama gumama na kombajn ZMAJ 142 i sa njime rade tamo gde ne mogu sa CLAAS Lexion-om...![]()
nizak udaracpaorpaor je napisao(la):Blago tebi Zivice,pa ti imas hibride zita i to NS![]()
Tolika modernizacija i "globalizacija" u poljoprivredi i dovodi cenu proizvoda na veoma mali nivo(da nekazem neisplativ)pa treba onda da u srbiji 10-15 ljudi obradjuju celu vovjodinu i bice odlicno i da zito bude 5 dinara,jer je tu poenta sto manje ulozi sto vise izvuci i naravno povrsina obradivog zemljista "DAJ STO VISE" nije li tako,mislim nema sta ovo je stvarno super i poslednja rec tehnike ali to je realnost koja moze da bidne i surova ponekad , a i to njihovo bogatstvo moze nekome doci glave(ko razume shvatice)......dorel je napisao(la):Evo slike iz zapadne Kanade, i oni su zavrsili, poslao mi poznanik sa kojim chatujem... siromasi ljudi nema sta![]()
Ovo sam i ja primetio.... Ako uđeš u "jezero", onda po vodi možeš da vršiš bez problema, samo pri izlasku na "obalu" može lako da se desi da se zaglaviš!kiraj je napisao(la):Mi smo opet išli na parcelu koja je bila poplavljena.Nakosili smo 5800 kg i to najviše u delu parcele koja ima vode.Ide zmaj kroz vodu,uopšte ne propada ali zato gde nema vode skoro da potone.Nije morao traktor da ga čupa ali ostaju duboki tragovi.Biće muke da se parcela obradi ako se pokosi .