Farmer Bob
Član
Kako je bio "zmrljav"dan za zetvu,jos sam i zadovoljan.14.2% vlage,hl 75.7 i 76.9, primesa 2.7% i 2.9% a jedna njiva
a prinos 2.8t/jutru. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hocses da slikam odvaguIMT-550 je napisao(la):Nije valjda , pa ti si ondak rekorder..........leka je napisao(la):Kosio danas psenicu,sorta NS 40 s povrsina 1 lanac vlaga 13,2 hektolitar 75 prinos 3,8 tona![]()
![]()
![]()
kod nas ove godine ima i do 20%primjesa jer ima puno šturog zrna , a i ovi na otkupnim mjestima varaju ,lažu i kradub_a_t_a je napisao(la):Nesto su mi vase primese velike.Meni su i ove godine kao i prosle 1,5%, ali pisu 2%.
Šta, samo što staneš na vagu otmu ti 50 kg pšenicezoran_vs je napisao(la):kod nas u Vrscu u mlinu uveli novinu : merenje = 50 kg zita ti uzimaju iako njima predajes na lager
DAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!milan_spay je napisao(la):Šta, samo što staneš na vagu otmu ti 50 kg pšenicezoran_vs je napisao(la):kod nas u Vrscu u mlinu uveli novinu : merenje = 50 kg zita ti uzimaju iako njima predajes na lager![]()
To je samo da "Gazda" vidi, a ono sto ne vidi je mnogo vise...milan_spay je napisao(la):Šta, samo što staneš na vagu otmu ti 50 kg pšenicezoran_vs je napisao(la):kod nas u Vrscu u mlinu uveli novinu : merenje = 50 kg zita ti uzimaju iako njima predajes na lager![]()
E tako vec zemo.......leka je napisao(la):hocses da slikam odvaguIMT-550 je napisao(la):Nije valjda , pa ti si ondak rekorder..........leka je napisao(la):Kosio danas psenicu,sorta NS 40 s povrsina 1 lanac vlaga 13,2 hektolitar 75 prinos 3,8 tona![]()
![]()
![]()
![]()
ozbiljan sam a imao sam prethodni dan ljljana sorta na 2 kj 4,4 tone skroz lezala a to verujes
kod nas je 1 lanac = 1,25 kj
prinudjeni smo ili njima ili drugom privatniku da predamo,kako god okrenes ledja ti stradaju i to donji deo.na 16% vlage skidaju i do 15%,te primese,te susenje.te itd.......rasa02 je napisao(la):@zoran vs
Ja im nebi ni kg predao,lopovi m..u li im lopovsku![]()