ivan236
Član
Jeste, oni imaju 30-35% cena im je 23 dinara, ima onaj iz nisa na kupujemprodajem. Kod njega je 20 di i kaže da je 40%. Mada gledam slike koje je objavio etiketa na mreži je "sigma" 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, oni imaju 30-35% cena im je 23 dinara, ima onaj iz nisa na kupujemprodajem. Kod njega je 20 di i kaže da je 40%. Mada gledam slike koje je objavio etiketa na mreži je "sigma"![]()
Bagremovi stubovi, 310cm, 60 u zemlji, 250 van, sajla ili zica fiksirana preko reda stubova, pricvrscena za kosnike na krajevima. Preko se nabacuje mreza I fiksira stipaljkama koje se koriste za protivgradnu mrezu. Stubove sam stavljao na svaki drugi red jagoda, rastojanje u redu 6m. Ako je red stubova na krajnjim redovim jagoda onda nema potrebe za mrezom sa strane, ako ne, onda treba. Ovako sam uradio nakon tri godine eksperimentisanja sa "jeftinijim" resenjima. Na vrhovima stubova treba staviti zastitu od cepanja mreze, npr isecene flase od jogurta.
Inace, berba je pocela kod mene u nedelju. Godina obecava.
Kupina ja imam od svega po malo,,imam i standardne,imam i stalnoradjajuce,imam i bele,a imam i sumske ali sorte quatro stadjione,,a ovo gore sto sam napisao o ceni odnosi se na bele jagode koje nemam puno ali se prodaju dvesta grama za cetristo dinara i idu ekstra....
Ne mogu ni da puste zivice, jer su sterilne . samo povecava bokor i nista vise , tri godine i kupovina novih .. cista matematika ...Ne, ja imam sortu Regina koja ne pusta brkove.
Po kojoj ceni prodajes I kakvog je kvaliteta par sati nakon berbe, posto ove moje omeksaju brzo.
Kupina gde si kupio te sadnice tih sumskih jagodica....koliko roda daju odprilike???
Ne, ja imam sortu Regina koja ne pusta brkove.
Po kojoj ceni prodajes I kakvog je kvaliteta par sati nakon berbe, posto ove moje omeksaju brzo.