borkov
Član
Jos traje berba...ako ne bude vecih mrazeva do kraja meseca, moci ce fino da se ubere...ok..hvala na odgovoru...valjda ce i drugi podeliti svoja iskustva....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos traje berba...ako ne bude vecih mrazeva do kraja meseca, moci ce fino da se ubere...ok..hvala na odgovoru...valjda ce i drugi podeliti svoja iskustva....
Pa kolika je debljina folije?Meni pravi problem jer sam sadio po 2 reda.Da sam po jedan ja bih to olako mogao da prevrnem do pola pa vratim ovako je jako tesko.Razmisljao sam da napravim da podizem celu foliu uvis pa kada zavrsim da je spustim.Ali sve zavisi od debljine folije da se ne pocepa.Ako je kao jednogodisnja folija za jagode ne planiram uopste da je kupujem jer mi se pocepala kao papir.Pa da, po gramazi ide cena, najtanju sam kupio i traje par godina, ako pazis nece se pocepati, nije propala nista, kao recimo sto propadne folija. Koristi se dva meseca na jesen i dva na prolece max. Inace imas 17-21g folije i cena je 13-15din po kvm. Ja sam kupio sirinu 2m, taman je, redovi su mi 25m tako da mi je trosak po redu oko 800din.