leka
Član
brao kukuruz... sutra nastavljam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je razlog za ispadanje?mladenmaso je napisao(la):danas baksuz, krenuo jutros da berem kukuruz i spadne mi kardan sa traktora i zabode se u put i smota osovinu u beraca i krst na kardanu
Pa sta mu je kad nema vise od 30god.?KishRobert je napisao(la):izvadili motor na dijani,usluzno tanjirao...
E,je... takvu zanimaciju...Matić je napisao(la):Brali kukuruz i taman da završimo izgori dihtung glave na kombajnu tako da nam osta još 3 jutra a sutra imamo zanimaciju sa rasturanjem čisto da ne sedimo besposleni.
sad joj vise nije nista!Zoran Kostović je napisao(la):Pa sta mu je kad nema vise od 30god.?
Nisi valjda mislio da te ja to ozbiljno pitam...Matić je napisao(la):Baš i nije željena zanimacija ali šta da mu radim,neće da se pokvari kada stoji već samo kada radi.Nikako,tu emisiju ignorišem već dugo vremena jer me živciraju strašno.