Počeli da beremo naš kukuruz.Dovukao pet punih prikolica sa njive,nastavak ujutro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vlaga danas od 18 do 21%mims je napisao(la):Kolika je vlaga?
Bas tako neuravnotezen je pa mi vibrira strasno al nisam hteo da ostavim nedovrsenu parcelu! sutra mi je to prvo sto cu uraditiLala iz Banata je napisao(la):Pod hitno stavi taj noz, jer je sad tarup dinamicki neuravnotezen.kombajner je napisao(la):Bio do grada,otac platio seme tritikala,psenice i vestak kupio naftu i posle toga usluzno branje ! izgubio sam jedan noz na tarupu i sada mi vibrira ceo kombajn zbog tog jednog noza sto ispao!
steva mrštanac je napisao(la):danas opet gulio plekove i malo prskali po njima
poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):Upravo se vratio iz zasjede ostalo mi nesto hrastovine za ogrev gradju izvukao i nasao se pametnjakovic dodje u 5 ujutro cisto natovari prikolicu od dva metra kao nem se cim grejati a ti si vjerovatno sebi spremio dok jos nisi ovo odvukao. Bilo malo ubjedjivanja i posle jos malo ubjedjivanja postignut dogovor da i piljevinu od rezanja doveze na moju adresu. Isplatilo se dobro smrznuti.
savoris je napisao(la):poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):Upravo se vratio iz zasjede ostalo mi nesto hrastovine za ogrev gradju izvukao i nasao se pametnjakovic dodje u 5 ujutro cisto natovari prikolicu od dva metra kao nem se cim grejati a ti si vjerovatno sebi spremio dok jos nisi ovo odvukao. Bilo malo ubjedjivanja i posle jos malo ubjedjivanja postignut dogovor da i piljevinu od rezanja doveze na moju adresu. Isplatilo se dobro smrznuti.
a batine
[/quote Na taj vid ubjedjivanja sam mislio nisam nasao prikladniji opis za to. Batine su pale i vec je druga tura vrcena nisam bio ni svjestan koliko je frajer otjerao bilo 5,5 kubika oblovine a u dvije tere frajer digao 4 metra i jutros se vratio po jos jednu
A da su rekli u kafani nebi isao sat ranije traziti. Kradu li se kodvas vec srusena drva ili su lopovi fer da sami sruse sebiDukanac je napisao(la):Jutros natovario prikolicu trupaca, zatim to oterao na strugaru, stružem grede i letve pravim neki tren... Sad treba da idem u Čačak, u 15h imam neki sastanak u muzičkoj školi, aj da su rekli u nekoj kafani, al u školi, čuo sam da ta škola ima u Čačku al gde se nalazi pojma nemam, maram da idem 1h ranije da tražim...