Šta ste radili danas? Osmi deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIDI Vuce za njim CEKICE jos mu samo fali BRUSILICA I APARAT ZA VARENjE :haha: :haha: :haha: a mene naso da zajebava da sam ruzan :haha: :haha: :haha:
@montoja
Daj brate provuci sliku kroz footo sop
@savoris
Veliki pozdrav , nema ljutis

ovo u ruci nije čekić , ovo je čekićak :osmeh: moj čekić dvojica nose

ovjde ni fotošop nemože pomoći brate , ja sam prirodno lijep išta ti mogu što si ljubomoran :haha:
a brusilica i aparat su bili u gepeku moje silovite pande , onako , da se nadje

a što bih se ljutio :ppozdrav:

e da , ja danas bio malo na otpadu i razgulio jednog rusa , nije mogo iza meen ostalo , čak možda sutra odem da skinem ostatak

Terao spremač-ispada džigerica.
kad sam došao kući sa veterinarom telili kravu-otelila bliznakinje,bar malo radosti u ovim tmurnim vremenima

ne dajem više informacije,da sam ćutao bio bi dobar 300e :haha:

budi zadovoljan i sa onih 250 što sam ti dao :haha: :haha: :haha:
zaboravih reći da sam danas našao malo vremena i za druženje sa članovima :MONTOYA , PIFTA i SHAIN
samo sad se sjetih da sam zaboravio pojesti koju krofnu onu finu sa mljevenim šećerom kod pifte ::lose:: a čovjek iznio u radionicu :ppozdrav:
nema veze makar sam ga oštetio za pola čase soka:osmeh:

Upravo se vratio sa terena po Banatu.Bio sam u Dolovu da pregledam dva kombajna i evo jedna slika sa terena, a ostale će biti u odgovarajućim temema!
6p57q9.jpg
:cao:

Frenky 9415 ima ali zanemarljivo malo. I meni bi trebao za reumu i kostobolju.Ako ti treba mogu da ti pronadjem negde po compu telefon jednog čoveka iz okoline Brusa koji kaže da kod njega ima svega.A ja sam brao divlju nanu,pirevinu,hajdučicu,koprivu,list kupine,maslačak,bokvicu - sve ono što je dobro za hemoroide.Usput sam tu istu travu i žvakao "ko preživar".Skoro svaki dan berem i žvačem travke.Hoću ako stignem do jeseni da napravim neke tinkture sa rakijom i ulja.Žena mi na primer ima artritis pa hoću njoj da napravim čaj,tinkturu i ulje a i ja imam milion bolešćina.Udarni su mi hemoroidi i njih moram zaustaviti.Uspeva mi ali ne onoliko koliko mislim da treba pa nisam zadovoljan sa ovim što sam do sad napravio.

danas okrunili 2,5 vagona...cena roknula sa 22 na 21 din.

t7nbk4.jpg

hvykye.jpg

Posle isao u ispomoc prijatelju da zavrsi setvu....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh