savopunck
Banned
za koga se reklamiraju onako dzaba masine na ovako dobru ceni proizvoda poljoprivrednih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod nas u Šidu je izlazak na testove 1500 dinara. pre 15 dana mi zena polagala testove.Ne htedose panduri da me puste da polazem testove iako sam imao potvrdu da sam predo za licnu kartu,JMBG,sliku i molise ga moj tata i instruktori jok,necede da me pusti da radim testove,majku li mu komunisticku,i tako mi ode 4000 din.
jel to curki pala glava zbog loseg ulova u ribolovu,ipak....treba nesto pojesti....Pre podne bio na pecanju, a posle podne zaklao jednu curku.
po koji put........kod nas u Šidu je izlazak na testove 1500 dinara. pre 15 dana mi zena polagala testove.
Ima da pedjem kod vas u Sid da polazem,nije mi za 4000 nego sto ima da izdangubim 20-ak dana do novo polaganja a do tad sam mogao da izvezem casove voznje.kod nas u Šidu je izlazak na testove 1500 dinara. pre 15 dana mi zena polagala testove.
jel to curki pala glava zbog loseg ulova u ribolovu,ipak....treba nesto pojesti...