Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas me je bas islo. Prvo krenem na teren da obavim nesto za posao i upeca me radar, cestitka urucena da se plati majku im ... ::samo bes:: Onda dodjem kuci odem i spremim 6 jutara sto je jos ostalo i reko sad cu na pecanje, sednem u kola i otkaze mi kocnica izbilo sve ulje. Sve u svemu divan dan :kisa:

Posle takvog iskustva sa radarom (na samom pocetku kad sam polozio) vise ne vozim preko ogranicenja pa da me tuku suvozaci!!!! Znaci to mi je zanavek.... Nikad vise preko ogranicenja.. :

Danas cela Radjevina vri od traktora,svi su u njivama,a mi smo prskali u visnji od korova.

Kod nas je juce bila frka samo sto se nismo sudarali traktorima u ataru,danas ima dosta uvek po par u vidiku ali nije kao juce. Ipak je nedelja izgleda sudjena za odmor,ja sam danas na silu posejao 6kj i to je to za danas,imamo i mi ratari dusu. :ppozdrav:

Danas smo upalili "ZVER" i vencali ga sa prskalicom.
photo0299.jpg

Jedino,ako motor ne bude kaput.
:haha:

Hoće li moći ova nadstrešnica po novom zakonu,ili je on stariji od 1980g.:haha:Dobre gume nazad .

Danas slušam Mirka Alvirovića i nešto priča o obaveznim kabinama ,ili ramovima. Spominje novi zakon i 04. maj.Bili neki gosti pa nisam baš dobro čuo .

Danas bio u Fruskoj gori,malo setal,malo odmarali,isao sam sa planinarskim drustvom Lajkovca,juce smo zavrsili planiranu setvu,posle kise ostalo je jos nesto da se uradi sto sad ne moze.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh