Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas malo isli do Slovenije.
fotografija0411b.jpg

fotografija0410.jpg

fotografija0409.jpg

fotografija0408.jpg

fotografija0399.jpg

Jesu ali ja sam isao da isplatim nesto sto sam uzeo od njih, pa se nisam raspitivao. A onog dominatora nude mi da prodam ja u Srbiji za 49000

[video=youtube_share;0pElnM11xKA]http://youtu.be/0pElnM11xKA[/video]
Ovo radim po ceo dan vec 2 meseca...

Danas smo išli malo do Bačke i pazariosam mtz 1025 sa ravnim mostom, kasno sam se vratio tako da će sutra biti slike.

Danas se topili cvarci :ppozdrav:, obisao par majstora da ih uposlim dok nekrene sezona, da odrade neke sitne remonte.

Danas iso da kupim neke kutije za neke konstrukcije i naravno naletim na neke drugare i zaglavimo od 12 do sad u kafani ,straota bozija . Pre toga cistio malo po dvoristu krs i lom i sredjivo oko zeceva . A jutros cak i prodzaro malo odzak!

Evo da obradujem neke članove foruma da tokom sledeće nedelje neću obilaziti forum jer idem na seminar na Zlatibor, ali tu su ostali urednici koji će zauzeti moje mesto.:ppozdrav:

Radio malo oko mesaone,stigla i spirala danas brzom postom.I pravio koncetrat (rucno mesao,naravno:udri:)

juce stigla ureja,malo sam zakasnio sa objavom a danas stigao Lukin novi trktor,evo i slikice:
abcd0006.jpg

abcd0003.jpg

abcd0004.jpg

Danas bio na reprezentaciji na koji su bili firme Pionir semenska kuća i Du pont predstavljali neke njihove otrove. A posle podne bacali ureu na žito.

Danas sam malo sekao drva i doneo bale za loženje sa kamare u spremište kotlarnice, postavljao klopke i otrove za štetočine i razni sitni zimski poslići kojih ne mogu svih ni da se setim. Prvo što sam uradio jutros kad sam ustao je bilo to što sam vratio akumulator posle zimskog sna u kotlarnici ponovo na traktor i prvi put u Novoj 2013. godini startovao mašinu. Otkačio sam kavez za stoku i zakačio ciklon. Sad samo čekam prvi ozbiljniji mraz pa da bacam UREA na pšenicu i tritikale. Navodno u ponedeljak ujutro će biti -4.

Rasturao 100kg/kj UREA u sneg na pšenicu. Iskoristio sam momenat ono malo mraza jutros da ne potonem, a i to što se juče tokom dana malo otopio sneg pa se nekako naziru redovi radi držanja pravca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh