Kremator
Član
I mene ceka jedan orah tako, da se siri ulaz i kapija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Дефинитивно копање па рушење. Када гураш стабло ако се помера у корену и земља око њега то ће се релативно лако извадити. Ако не мрда, заобиђи. Smokva ti je bagrem na kvadrat, jos ako ima slab panj pa nemaš gde kašiku da zaglavis.Bagrem je bas z....an , sa onim njegovim lavirintom žila zlatne boje. Mislim da je najtezi za vadjenje panja.
Nisam sa smokvom imo posla . Tek se skoro k9d nas rasirile . Nisam jos probao veliki panj da rijesim tako da ga ni ne vadim nego da malo otkopam za motorku i odrezem ga 10ak cm ispod zemlje . Sto se mene tice meni ne smeta . Samo tanjiram plitko od obrade ,tako da nek trune kad god.Vazno je da ide brze. Inace kazu da je najbolja hemija za raspad panja ubisiti i zaliti kcl djubrivom ili kalijumom za tecno djubrenje. Odradi za godinu. Ni to nisam probaoSmokva ti je bagrem na kvadrat, jos ako ima slab panj pa nemaš gde kašiku da zaglavis.
Mada ja sam najviše najebao na nekoj staroj jabuci, jebo je ko je posadiopustila žilu ravno dole ne možeš joj ništa, raskopas sve okolo pokidas bocne, al ona dole kao da vučeš ceo svet kad probaš da je pokidas