Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

inace salu na stranu znam jednog djeda 96g jeste da vid mu je mnogo los ali kad krene da prica sta se ko zna kad desavalo nema nikad da zastane-mozak kao sat mu radi a imao obicaj uvek casu ili 2 ne znam ni ja vina da popije svaki dan.Jos jaca prica bio deda od prijatelja 104 godina ili bese 106 i dosao njemu neko i kaze ``a dobar je deda da doceka 100g`` a ovaj izgleda saljivdzija bio ja nisam poznavao coveka ``pomeri se sa mesta onda sam trebao pre 4 (ili koliko tacno) godine da umrem`` mu rekao

seli mi topla kujinica iznese stari pun naramak kobasica na astal i podeli noževe mi polako mezi pijuckaj, donese vina iz podruma, a jao još samo tambure fale

opet si koze iz zamrzivača samleo

dosao peske na Bukovac?Danas posle rucka setnja po kanalu dtd sneg dubine 10-15 cm i cisto kao u apoteci.Zena sin kolega i ja presli oko 7 km za 1 h i 45 min.Na kanalu dtd ima dabrova glodju drvece pored vode u vuku u skrovista.
Vidi ti njega, dzara babama cunkove po selu.![]()