nikola720p
Član

Radno radno (3dan) blizu L. vreme je posluzilo lepo bilo je vrucina ali moze da se radi,sad slede ovi praznici i pravi se pauza,nastavljam dal 2 ili 3 maja....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na bolovanju. Prije par dana se probudim i osjetim blago zatezanje u desnom koljenu. Kad malo razgibam ide to uz više straha da će da zaboli nego što boli. Dva dana pada kiša i ne idem na gibanje i sad boli više. Juče sam mazao onom konjskom masti i nije pomoglo. Valjda ne djeluje za ovu boljku ili živinku. Danas prešao na rakiju i čini mi se malo bolje. I sutra javlja kišu pa nastavljam eksperiment.
Ima li neka dobra komsinica... pusti neku sliku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Radno radno (3dan) blizu L. vreme je posluzilo lepo bilo je vrucina ali moze da se radi,sad slede ovi praznici i pravi se pauza,nastavljam dal 2 ili 3 maja....
Cuti bre,ja imam staracki i dvoristu...samo cekam kad ce da osnuju horOpa biće PENA PARTY
Jedino moja ulica ko Gerontološki centar, nidje dobre komšinice
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora![]()