nikola720p
Član
Radno radno (3dan) blizu L. vreme je posluzilo lepo bilo je vrucina ali moze da se radi,sad slede ovi praznici i pravi se pauza,nastavljam dal 2 ili 3 maja....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na bolovanju. Prije par dana se probudim i osjetim blago zatezanje u desnom koljenu. Kad malo razgibam ide to uz više straha da će da zaboli nego što boli. Dva dana pada kiša i ne idem na gibanje i sad boli više. Juče sam mazao onom konjskom masti i nije pomoglo. Valjda ne djeluje za ovu boljku ili živinku. Danas prešao na rakiju i čini mi se malo bolje. I sutra javlja kišu pa nastavljam eksperiment.
Ima li neka dobra komsinica... pusti neku sliku
Radno radno (3dan) blizu L. vreme je posluzilo lepo bilo je vrucina ali moze da se radi,sad slede ovi praznici i pravi se pauza,nastavljam dal 2 ili 3 maja....
Cuti bre,ja imam staracki i dvoristu...samo cekam kad ce da osnuju horOpa biće PENA PARTY
Jedino moja ulica ko Gerontološki centar, nidje dobre komšinice
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora