Šta ste radili danas?Dvanaesti deo.

Bogami sve sto je lepo kratko traje pa i ovaj godisnji raspust koji je poceo 30.12 a evo poceli da radimo u firmi,
traktoristi rade prihranu zita, a mi majstori remonte sejalica setvospremaca i cisterni za vodu za prskanje i jos kojecega

Da osvezimo temu. Danas sam dao sebi malo oduska i posetio takmicenje u driftu, odrzano u Cacku. Dosta velika posecenost. Ucesnici iz Srbije, Hrvatske, Italije, Poljske, Bugarske, Turske... Odlicna atmosfera. Evo i nekoliko slika za ljubitelje ovog sporta.

IMG_7345_zpsu9m7slu2.jpg~original

IMG_7358_zpsnxjpedrb.jpg~original

IMG_7363_zpsalp2pfmb.jpg~original

IMG_7424_zpsriu9rfww.jpg~original

IMG_7391_zpszub9b2vb.jpg~original

IMG_7386_zpsxz166n84.jpg~original

IMG_7387_zpscdsorzul.jpg~original

IMG_7395_zpsdvmuxhia.jpg~original

IMG_7398_zpspy7qfwiw.jpg~original

IMG_7402_zpskbbqpjvk.jpg~original

IMG_7404_zpsyiqid5ro.jpg~original

IMG_7415_zpswy03nwla.jpg~original

vladimir92Jeste tacno, mada i ove godine su dosta dobri. Cak je se i Milica Tikic popravila u driftu, u odnosnu na proslu god.:osmeh: Zasto se ne javi da dolazis?

Poslednja izmena:
Kako je svet mali.:osmeh: Bilo bi tu lepog miraza za nekoga. Recimo onaj mali NH jos ne razradjen. :osmeh:

ćerka ::namigivanje::

- - - - - - - - - -

naravno da je to lako na igrici,probaj nekad uživo :ppozdrav:
Pa sto odmah djonom...pratim ovu granu automobilizma vec 10 god i sva drift takmicenja sam posetio u nasoj zemlji..pamtim mnogo bolje vozace od pre par godina zato to i kazem a nisam poredio nista sa igricom ili rekao da bih ja vozio to kao od sale..dalek od toga.

Послато са Tab2A7-10F

Pratim i ja desavanja,par puta sam isao do KG.:osmeh:

Poslednja izmena od urednika:
Danas sam montirao u bašti uz kuću sistem kap po kap, kako deluje biće neophodan u mesecima koji dolaze.

Nazad
Vrh