Doneo mi kolega hidraulicnu pumpu za silokombajn iz HR. Tako da istog jutra nastavljeno sa poslomШта си набављао у Кузмину?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Doneo mi kolega hidraulicnu pumpu za silokombajn iz HR. Tako da istog jutra nastavljeno sa poslomШта си набављао у Кузмину?
Jeste, imaju malo sire osovine i duple gume takodje i 4x4 pogon sa blokiracima.Kardan vozila stvorena za brdske terene?
Fali ti jos neki kombi iz Ch ili De i vozni park kompletan.
Hvala kolega, ziv bioSvaka cast @Kardan.
Ovi transporteri su vrhunska stvar, ja sam takodje razmisljao da sebi nabavim jedan, ali odose investicije na drugu stranu.
Kako si zadovoljan sa ovim vozilima i za sta ih koristis?
Ove sto sam ja gledao nisu bili skupi(3-4000€), i ja sam ih mislio koristiti za seno i drva..
Kod mene se zovu Rapid Alltrac oboje i Schilter LT2. Tu oko 3-4000 sa sve carinom zavisi od stanja. Ja sam svoj kupovao preko interneta odnosno nalazio u CH oglasi.Koji su tipovi kod tebe? Kojiko si prosecno placao ta vozila?
https://youtu.be/webbXZ6jACMBio danas u nasoj nam prestonici...eeeej kako je nama na selu lepo,...zreba podneti onaj haos i dzunglu,ludnica u saobracaju...nije to za mene iz provincije..odo ja na njivu..