draganbilli
Član
Ja sam mislio ako Nole pobijedi i vaterpolisti, da će SRBIJI uvesti sankcije da ne igra sa Dancima ko u fudbalu, kad su mjesto Juge otišli na EP i uzeli zlato.Dobro da rukometaši nisu osvojili zlato.Bombardovali bi nas sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mislio ako Nole pobijedi i vaterpolisti, da će SRBIJI uvesti sankcije da ne igra sa Dancima ko u fudbalu, kad su mjesto Juge otišli na EP i uzeli zlato.Dobro da rukometaši nisu osvojili zlato.Bombardovali bi nas sigurno.
Za te novce,neka stoji kuci.@KishRobert
Kad imaš deo u rezervi, obično ti nikad ne zatreba.
najteže je sa ljudima raditi! pa dali taj tvoj majstor razmišlja ko će mu uopšte još davati posao da nešto radi kad se pročuje kakav obraz ima? ja bi sa njim prvo porazgovarao ko čovek, a zatim, ako te i dalje zavlači, našao neku lokalnu radio stanicu i dao obaveštenje! kao što su u davnini radili dobošari! nešto u stilu: "obaveštavaju se građani Kanjiže da Taj i Taj majstor primio pare i potpisao ugovor a da svoj deo ugovorene obaveze nije ispunio..."! a što da ne? ako je on nečovek prema meni što bi ja bio čovek prema njemu? a sudska parnica traje i traje!i danas kao i vec par nedelja jurim sa mojima coveka iz Kanjize za namestanje rolo kapija ... uzeo kaparu jos u decembru i adios amigos - moram da se malo pohvalim