Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Išao na njivu da vidim u kakvom je stanju žito i tritikal.
Dobro bi došlo par mrazeva da se baci djubre
ezhi5h.jpg

2s79kt4.jpg

Ja sam jutros prihranio psenicu po prvi put sa 150kg AN-a po jutru bilo je mraza tako da je ispalo ok. :cao: :kisa:

a ja mijenjao polomljenu rudu na prikolici i cijelo posle podne se zajebavao sa instalacijom na prikolici

sve sijalice i sve spojeve sam zalemio , nece oni meni vise od vibracije i oksidacije da prekidaju :nono:
jednostavno nemo's naci stoplampe da su kvalitetne pa ga jebi , sada nema mijenjanja sijalica bez lemilice :D

Pola dana utrošio, dok nisam pronašao sve adaptere (ispravljače) za uređaje na farmi koji su mi stradali pre neki dan kada je vetar odradio svoje, te ukrštene žice dale napon od 320 volti na jednoj fazi tako da su svi trafoi odradili svoj radn i vek.

Pripremio prostoriju za prvu turu brojlera.Čišćenje, šuška - dezinfekcija prostorije, šuške opreme.Montirana kvočka, boc plin.
Ostaje samo da se prostorija zagreje i pripremi topli napitak.

poceo sastavljati sve do sad rastureno, sutra bi po nesto moglo i biti gotovo :D tri stari paralelno sarafamo...

Poslepodne isao po stricevu cisternu za osoku. Stigle dve na kamionu direkno iz Slovenije, ovu drugu je uzela jedna firma tu iz sela.
Prvo su sadam pijanih traktorista iz te firme skidali njihovu cisternu jedno dva sata, posle sam ja svoju skinuo za 15 min.

case ih je napisao(la):
Poslepodne isao po stricevu cisternu za osoku. Stigle dve na kamionu direkno iz Slovenije, ovu drugu je uzela jedna firma tu iz sela.
Prvo su sadam pijanih traktorista iz te firme skidali njihovu cisternu jedno dva sata, posle sam ja svoju skinuo za 15 min.
koliko je ::novac:: bila, i koliko zapremine?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh